REVIEW Asus ET2701: Un computer All In One perfect echipat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asus ET2701, un PC All-In-One versatil
Asus ET2701, un PC All-In-One versatil

Există un segment de computere care s-a ridicat şi el destul de mult şi pe care producătorii încep să fie din ce în ce mai activi. Este vorba de All-In One, sistemele integrate în monitoare de dimensiuni mari. Mai nou, trend-ul a adus şi touchscreen-urile pe aceste sisteme, care pot fi folosite în diverse situaţii. Un astfel de produs este ASUS ET2701, un All-In-One versatil şi echipat peste medie.

Design-ul sistemului tinde spre elegant, fiind în mare parte negru, cu elemente acrilice şi argintii. Partea inferioară este reprezentată de o grilă argintie ce acoperă difuzoarele frontale. În stânga, se află mai toate butoanele necesare configurării display-ului.

Pe spate, în partea dreaptă, se află conectorii majoritari, cel de alimentare, HDMI, VGA, LAN, un conector pentru antena TV şi un port USB.

Pe partea laterală, avem altă suită de conectori USB, de data aceasta doi la număr cu capabilităţi USB 3.0. Alături, se află un conector eSATA, un cititor de carduri SD şi conectorii de intrare şi ieşire pentru audio şi pentru subwoofer.

Piciorul este metalic, foarte solid, nu este detaşabil şi nici nu se ridică sau coboară în înălţime. Singura mişcare pe care o permite este cea de înclinare pe spate a ecranului, la aproximativ 15 grade.

<a href="http://playtech.ro/2014/asus-et2701-un-one-perfect-echipat-review/" rel="nofollow">CItiţi continuarea review-ului pe Playtech.ro</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite