Reduceri la telefoanele Motorola în perioada Moto Week

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola G8 Power
Motorola G8 Power

Moto Week se desfăşoară în perioada 09 – 15 iulie şi include atât telefoane cu specificaţii mid-range şi entry level, cât şi vârfurile de gamă. Reducerile ajung până la 800 lei.

Moto G Pro este un telefon destinat oamenilor de business, care îşi doresc ca smartphone-ul pe care îl deţin să faciliteze schimbul de idei şi planuri, indiferent dacă sunt la birou sau pe teren.

Activităţi precum citirea email-urilor, editarea pozelor, luarea notiţelor, realizarea unor schiţe artistice, copiatul textelor şi chiar marcarea capturilor de ecran devin acum mult mai simple şi rapide. Spre exemplu, utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. În cadrul Moto Week, moto g pro poate fi achiziţionat la preţul de 1199 lei.

Motorola One Fusion+ este echipat cu un sistem de camere de 64 MP, o baterie suficient de mare pentru o autonomie de două zile şi un display imersiv. Lăsând loc display-ului să se întindă dintr-o margine în alta, camera pentru selfie a lui motorola Motorola One Fusion+ este de tip pop-up.

Motorola One Fusion+

În perioada Moto Week, Motorola One Fusion+ poate fi achiziţionat la preţul de 1199 lei.

Familia de telefoane Moto G8 este recunoscută pentru autonomia bateriei. Fie că vorbim despre Moto G8 plus, Moto G8 Power, Moto G8 Power lite, toate aceste device-uri se evidenţiază prin bateria puternică şi specificaţiile impresionate la un preţ accesibil. În cadrul Moto Week, Moto G8 Power beneficiază de o reducere de 150 lei, iar Moto G8 Power Lite are un preţ de 599 lei.

Motorola a ajuns pe piaţa din România la un portofoliu consolidat de produse, după ce anul acesta a revenit pe piaţa flagship-urilor prin lansarea Razr şi Motorola Edge+.

Dispozitivul Motorola Edge+ beneficiază de performanţă de top, cameră principală de 108 MP, ecran Endless Edge, format HDR10+, cel mai avansat chipset de pe piaţă şi conectivitate 5G.

Motorola Edge+

În acelaşi timp, Edge este versiunea telefonului 5G la cel mai bun raport calitate-preţ, cu un ecran captivant Endless Edge, sunet stereo, cu camera principală de 64 MP şi până la 2 zile de autonomie datorită bateriei performante.

Pe durata Moto Week, motorola edge+ poate fi achiziţionat la preţul de 4899 lei, iar motorola edge este disponibil la preţul de 2499lei.

Motorola Week se desfăşoară în perioada 09 – 15 iulie, exclusiv în magazinele Altex şi pe site-ul altex.ro

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite