Răspunsul oficial al Samsung: cum scapi de un Galaxy Note 7 care ar putea exploda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galaxy Note 7 are o problemă cu bateria, care l-ar putea face să explodeze. Sunt posibil afectate 70% din unităţi, iar Samsung România oferă un răspuns oficial privind modul în care îţi poţi schimba telefonul.

„Ca răspuns la incidentele Galaxy Note7 recente, Samsung a demarat o investigaţie minuţioasă, în urma căreia a descoperit o problemă izolată la celulele bateriei“, susţine compania printr-o declaraţie. Sunt cel puţin 36 de cazuri cunoscute, iar Samsung nu ştie exact ce creează problema sau la ce modele. Astfel, oferă un program de schimb sau de recuperare a banilor.

Utilizatorii care deţin deja un Galaxy Note7 au posibilitatea să îl schimbe cu unul nou, dar abia din 19 septembrie, prin intermediul magazinului de unde au achiziţionat produsul. Mai mult, dacă nu mai vrei Note 7 pentru că şi următoarea variantă ar putea avea probleme, poţi schimba oricând actualul dispozitiv Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge. Diferenţa de preţ va fi returnată utilizatorilor.

Pentru utilizatorii care au precomandat Galaxy Note7 şi aşteaptă comanda, livrările vor fi reluate începând cu 19 septembrie 2016.

La începutul lunii, compania recunoştea problema şi spunea că îşi va asuma schimbul sau returnarea banilor. „Până pe 1 septembrie, au fost 35 de cazuri raportate la nivel global şi în prezent derulăm o investigaţie la nivel de furnizori pentru a identifica acele baterii defecte disponibile în modelele din piaţă. Oricum, am oprit vânzările din considerente de siguranţă a utilizatorilor“, a comunicat compania.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite