Puzzled.by îţi permite să faci sondaje de opinie pe site-ul sau pe blogul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
puzzled.by

Platforma Puzzled.by permite, începând de miercuri, integrarea chestionarelor pe alte site-uri, prin folosirea codului de embed.

Puzzled.by este o platformă socială care le permite utilizatorilor să-şi stăpnească curiozitatea. Site-ul puzzled.by este construit în jurul unei hărţi globale şi utilizatorii vin din toate colţurile lumii. Întrebările postate pot fi văzute de oricine, sau accesul poate fi restricţionat în funcţie de vârstă, gen sau ţară.

Întrebările publicate pe puzzled.by sunt cantitative iar utilizatorii pot seta până la patru variante de răspuns. Răspunsurile pot fi sub formă de text sau sub formă de imagine. 

Utilizatorii pot alege să distribuie întrebarea pe site-urile de socializare sau, mai nou, să le implementeze pe site-urile sau blogurile proprii. Pentru a putea răspunde la întrebare, vizitatorii vor trebui să fie logaţi la Facebook şi să dea acces aplicaţiei Puzzled.by la profilul lor public. 

Fiecare vizitator poate vota o singură dată.  Întrebările postate pot fi văzute de oricine, sau accesul poate fi restricţionat în funcţie de vârstă, gen sau ţară. 

Platforma este dezvoltată de o echipă de români. 


Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite