Primul smartwatch de lemn din lume, realizat în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
noah watch

Noah Watches pregăteşte lansarea versiunii hibride a primului ceas inteligent din portofoliul brandului, conceput şi produs în România, disponibil la nivel global.

Noah Watches va putea produce anual mai mult de 3.000 de ceasuri de lemn – de două ori mai mult decât la începutul anului 2017 – şi a lansat, anul acesta, primele 5 Corner Store-uri unde consumatorii din România pot interacţiona cu produsele brandului.

Pe lângă investiţiile în extinderea capacităţii de producţie şi diversificarea canalelor de vânzare, compania are în fază avansată noi produse. Astfel, Noah Watches va începe în 2018 producţia primului ceas hibrid de lemn din portofoliul brandului şi primul de acest fel disponibil în lume.

Echipa are deja primele prototipuri în testare, iar lansarea ceasului hibrid se va face printr-o campanie găzduită de Kickstarter - cea mai mare platformă globală de crowdfunding. Aceasta va fi utilizată pentru a anunţa internaţional produsul, respectiv pentru a asigura posibilitatea achiziţionării editiei de lansare a ceasului de către early adopters – consumatorii cei mai conectaţi cu tehnologia şi inovaţia la nivel global.

noah watch

Smartwatch-ul hibrid va avea două game disponibile pe Kickstarter, cu variantă de damă şi pentru bărbaţi.

Prima dintre acestea este o variantă smart business – un ceas hibrid pe care îl poti purta la birou - iar prima funcţie anunţată de echipa de dezvoltare este aceea de phone call: selectezi 12 persoane de maxim interes din agenda telefonică, iar ceasul te va informa cu privire la apelant în cazul în care nu ai acces direct la telefon, respectiv îţi va permite ca prin dublu click pe buton să respingi apelul, dacă eşti într-o întâlnire.

Cea de a doua gamă a smartwatch-ului hibrid este dedicată persoanelor active, care doresc să poarte ceasul inclusiv atunci când fac sport.

Fanii brandului care devin membri ai comunităţii Noah vor putea achiziţiona oricare dintre modelele hibride disponibile în campanie la un preţ special, cu 50% discount, pe durata celor 45 de zile de prezenţă pe Kickstarter.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite