Primul smartphone cu stylus de la Motorola, moto g pro, disponibil de astăzi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
moto g pro

Noul moto g pro este echipat cu un ecran de 6.4 inci Max Vision, NFC, o baterie de 4000 mAh şi este primul telefon Motorola care vine cu un stylus în pachet.

După lansarea moto g pro în Europa, moment care a marcat şi celebrarea a 100 de milioane de smartphone-uri moto g vândute în întreaga lume, Motorola anunţă lansarea dispozitivului la nivel local.

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcţii AI şi un senzor principal de 48MP care oferă fotografii mai clare şi mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Modul Night Vision permite fotografierea la lumină slabă, iar camera Macro aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect.

Camera de acţiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acţiune chiar şi atunci când telefonul este utilizat în poziţie verticală. Camera frontală de 16MP este şi ea dotată cu aceeaşi tehnologie Quad Pixel.

Sistemul audio de la Dolby livrează un sunet puternic pentru o experienţă audio clară prin difuzoarele stereo duale. moto g pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh, autonomia telefonului permiţând până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni şi filme. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience pentru productivitate crescută, dar şi cu Moto Gametime, o funcţie complet nouă care blochează întreruperile pentru o experienţă de joc mai bună.

moto g pro

Stylus-ul permite ca activităţi precum citirea mail-urilor, editarea pozelor, luarea notiţelor, realizarea unor schiţe artistice, copiatul textelor şi chiar marcarea capturilor de ecran să devină acum mult mai simple şi rapide. Spre exemplu, utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat în designul şi software-ul telefonului, iar aplicaţia Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcţii de securitate avansate şi actualizări constante care protejează dispozitivul. De performanţă se ocupă un procesor octa-core Snapdragon 665 şi o memorie RAM de 4GB.

Moto g pro este disponibil în România începând de astăzi pe site-ul Altex la preţul recomandat de 1399 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite