Primele produse de gaming de la Bang & Olufsen vor fi realizate exclusiv pentru Xbox Series X

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Compania de produse audio premium a anunţat astăzi începutul unei colaborări cu Xbox, prin care va crea hardware destinat noii console Xbox Series X.

Într-un comunicat de presă publicat pe Twitter de către contul oficial Bang & Olufsen, vicepreşedintele companiei, Christoffer Poulsen, scrie: ”industria de gaming a crescut semnificativ în ultimii câţiva ani, în toate categoriile de vârstă, în ţări diferite, indiferent de sex, şi ne aşteptăm ca acest lucru să se întâmple în continuare”.

”Tehnologia a avansat de asemenea în gaming, iar îmbunătăţirea experienţei sonore ne oferă şansa de a juca un rol important. Prin intrarea noastră în această industrie, vrem să facem lucrurile la care ne pricepem cel mai bine: să livrăm o performanţă a sunetului extraordinară, învelită într-un design uimitor”, a adăugat Poulsen.

Ce înseamnă asta? Că B&O vor realiza produse exclusive pentru noul Xbox Series X, care vor include funcţionalităţi speciale ”Designed for Xbox”, conform TechRadar. Ne putem aştepta la o pereche de căşti wireless, ţinând cont că Matt Kesslering, persoana însărcinată cu parteneriatele de hardware ale Xbox a sugerat că dispozitivul creat de B&O va fi portabil şi va putea fi transportat ”oriunde în lume”.

Bineînţeles, ştiindu-i pe cei de la Bang & Olufsen şi produsele lor, ne putem aştepta ca aceste căşti să nu fie ieftine, însă aşteptările fanilor vor fi şi ele pe măsura preţului.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite