Pixel 4a 5G şi Pixel 5 apar în primele imagini, alături de lista de specificaţii

0
0
Foto: XDA Developers
Foto: XDA Developers

Deşi mai avem mai mult de o lună până la lansarea noilor telefoane din gama Pixel, imagini cu acestea au apărut deja pe internet, însoţite de lista de specificaţii.

Imaginea cu spatele lui Pixel 4a 5G şi Pixel 5 a apărut pe Reddit, fiind ştearsă destul de rapid ulterior, nu înainte însă ca utilizatorii să o salveze şi să înceapă să o împărtăşească pe reţelele de socializare, arată XDA Developers.

Telefonul mai mic din imagine este (poate surprinzător) Pixel 5, şi vine cu o serie de specificaţii interesante, adăugate într-un comentariu de către cel care a postat fotografia. Astfel, aflăm că următorul Pixel va avea o baterie de 4000mAh, un display cu rată de refresh de 90Hz, 8GB de memorie RAM cu un procesor Snapdragon 765G şi va lipsi, bineînţeles, jack-ul de căşti.

Pe spate (realizat din plastic) remarcăm senzorul de amprentă şi camerele, care ar urma să fie una principală de 12,2MP şi una ultrawide de 16MP. Pe partea din faţă ar urma să fie un senzor Sony IMX355 de 8MP.

Pixel 5 si Pixel 4a 5G foto via Reddit

Foto: Reddit

În ceea ce priveşte Pixel 4a 5G, specificaţiile ar număra o baterie de 3800mAh, aceleaşi camere pe spate şi faţă şi un senzor de amprentă montat tot pe spatele telefonului, jack de căşti şi tot un Snapdragon 765G.

Lucrurile se mai schimbă la memoria RAM, care e de 6GB şi la rata de refresh, rămasă la 60Hz.

Mai multe detalii despre Pixel 4a 5G

Despre Pixel 4a 5G avem însă ceva mai multe informaţii, graţie leaker-ului OnLeaks şi celor de la 91Mobiles. Publicaţia a arătat câteva rendere ale dispozitivului, arătând că va avea un display de 6,1 - 6,2 inci, cu un punch hole şi o grosime de 9,5mm, cu tot cu protuberanţa camerei.

Spatele ar urma să fie tot din plastic, iar portul de încărcare, bineînţeles, un USB-C. În partea de jos se mai remarcă şi un difuzor şi microfonul.

Imagine indisponibilă

Lansarea lui Pixel 4a 5G şi Pixel 5 este aşteptată la finalul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, cu perioada de precomandă începând de la 8 octombrie. Google a confirmat deja că Pixel 4a 5G va costa 499 de dolari, însă preţul lui Pixel 5 este momentan necunoscut.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri