Pasagerii unei companii de taxi primesc transport gratuit pentru cursele către centrele de vaccinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia Free Now. FOTO Shutterstock
Aplicaţia Free Now. FOTO Shutterstock

FREE NOW extinde iniţiativa de susţinere a vaccinării în România şi continuă să ofere curse gratuite tuturor pasagerilor care călătoresc în luna martie prin aplicaţia de taxi şi ridesharing FREE NOW pentru a se imuniza împotriva Covid-19.

Iniţiativa lansată de grupul FREE NOW în februarie, cu o investiţie totală de 1 milion de euro, în România şi în alte 7 ţări în care îşi desfăşoară activitatea - Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia şi Polonia,  continuă pe plan local ca răspuns la nevoia ridicată pentru soluţii sigure de transport către sau dinspre centrele de vaccinare.

Pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din oraşele în care este disponibilă aplicaţia FREE NOW primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă. Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinaţie sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din oraşul lor. Pentru şoferi, cursele se desfăşoară normal, valoarea lor fiind achitată integral.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de curse gratuite

  • Călătoreşti cu FREE NOW către sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din oraşul tău.
  • Transmiţi detalii despre curse, împreună cu dovada vaccinării prin completarea formularului disponibil pe pagina https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new, precizând că soliciţi rambursarea călătoriei pentru vaccinare.
  • FREE NOW returnează contravaloarea curselor plătite cu cardul sau oferă vouchere valorice dacă plata s-a făcut în numerar.
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite