Parola pe Facebook e inutilă: Angajaţii reţelei îţi pot accesa contul oricând vor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook e cea mai mare reţea socială din lume şi una care are acces la tot felul de informaţii despre tine. Totuşi, ştiai că îţi poate accesa contul fără să le dai parola?

Orice profil de pe Facebook poate fi accesat de un angajat al companiei, fără ca el să aibă nevoie de parolă pentru a face acest lucru. Directorul unei case de discuri a avut o interacţiune ciudată cu unii angajaţi ai Facebook de curând. 

Paavo Siljamäki era la birourile celor de la Facebook unde i se prezentau metode prin care poate folosi mai bine reţeaua socială. La un moment dat, Paavo este întrebat dacă poate fi vizualizat profilul lui. Fiind de acord cu acest lucru, directorul casei de discuri a fost surprins când a văzut angajatul Facebook accesându-i profilul fără a avea nevoie de nicio parolă.

<a href="http://playtech.ro/2015/angajatii-facebook-iti-pot-accesa-profilul-si-nu-au-nevoie-de-parola-pentru-a-face-asta/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre cum Facebook îţi poate accesa contul</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite