Parcuri din Bucureşti în care ai WiFi gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă n-ai un abonament foarte bun de date mobile, te poţi folosi de reţelele WiFi disponibile în parcuri din Bucureşti. Iată o listă cu acestea.

Primăria Sectorului 1 oferă internet gratuit prin WiFi în 20 de parcuri, mai puţin în Herăstrău, deşi e cel mai mare. Deocamdată, lista e aceasta: Automatică, Bazilescu, Băneasa, Constantin Brâncuşi, George Călinescu, Cireşoaia, Dionisie Lupu, Eva, Gara de Nord, I.C. Brătianu, Iuliu Tetrat, Izbiceni, Kiseleff 1 şi 2, Luigi Cazzavilan, Maica Teofana, Nicolae Iorga, Presa Liberă, Regina Maria şi Venus. Câteva aveau acces încă din 2014, pe când celelalte au fost adăugate în 2016, după cum scrie Romania Insider.

Ai însă internet gratuit prin WiFi şi în Alexandru Ioan Cuza şi IOR (Titan) din Sectorul 3, deşi în acesta din urmă e redus doar în zona scenei. Un caz similar e şi pentru AIC, cu acces doar pe lângă aleea centrală şi în zona amfiteatrului. O găseşti sub numele I love S3 şi e o conexiune de tipul Gigabit, deşi nu vei atinge neapărat viteza de 1.000Mbps. 

În Tineretului ai acces, de asemenea, singurul din Sectorul 4 cu WiFi gratuit. Proiectul a fost implementat de Telekom în ideea unui oraş inteligent. Dincolo de parcuri, mai ai puncte de WiFi de la Orange, UPC şi RCS&RDS, în funcţie de tipul de abonament pe care îl ai. Te poţi interesa pe site-ul fiecărui furnizor. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite