Orlando Nicoară: Mobile-ul va schimba complet industria IT. Facebook ameninţă Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mobile-ul va schimba complet industria şi lumea în care trăim, iar următorii ani vor transforma totul într-un mediu complet automatizat, cel puţin aceasta este viziunea lui Orlando Nicoară, unul dintre cei doi fondatori ai hub-ului WeLoveDigital.ro.

"Mobile-ul va schimba complet industria IT în următorii ani. Putem să vorbim de 3 sau de 5 ani, însă până atunci totul va fi complet automatizat. În piaţă totul se schimbă într-un ritm foarte alert, se ard etape şi se investeşte masiv. În India, de exemplu, penetrarea mobile-ului este mult mai mare decât cea a Internetului. În România lucrurile se întâmplă într-un ritm ceva mai lent. Mobile-ul este acum la nivelul la care era Internetul în România în anii 2000. Internetul a dovedit că este un mediu în care se pot face bani, iar lumea este foarte interesată de ceea ce va urma, în special după introducerea smartphone-ului”, a declarat Orlando Nicoară.

În opinia acestuia, piaţa online va fi concentrată pe trei direcţii importante care...citeşte continuarea interviului pe wall-street.ro 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite