Orange lansează reţeaua 5G în trei oraşe din România şi anunţă un parteneriat exclusiv cu Samsung TEST VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adrian Pogîngeanu
FOTO Adrian Pogîngeanu

Marţi 5 noiembrie, în timpul unei eveniment desfăşurat la sediul din Bucureşti, Orange a anunţat lansarea reţelei 5G şi un parteneriat cu Samsung.

La eveniment au fost prezenţi mai muţi directori Orange: Ramon Fernandez - Delegate CEO, Mari-Noelle Jego-Laveisierree - Deputuy CEO, Liudmila Climoc - CEO Orange Romania  şi Hun Lee preşedinte Samsung România şi Bulgaria.

Iată câteva idei din conferinţă:

- compania Orange contribuie cu 4-5% la PIB-ul României.

- prima reţea 5G Orange, concentrare pe clienţi, calitate premium a reţelei.

- Orange a semnat un parteneriat exclusiv cu Samsung pentru S10 5G şi Samsung Galaxy Watch2 în România.

- 5G va înlocui internetul prin cablu de acasă şi wireless în industrie.

-în acest moment reţeaua 5G e lansată în Bucureşti, Cluj Napoca şi Iaşi

Lansare Orange 5G 3 oraşe

Reţeaua oferă viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi teoretic poate înlocui serviciile de internet prin fibră optică.

Orange test 5G cu Samsung s10 5G FOTO Adrian Pogîngeanu

Testul a fost realizat în sediul Orange, pe un terminal pus la dispoziţie de companie.

Abonamentul Orange Me Start 25 include trafic nelimitat de internet naţional, 9.33 GB de internet în roaming SEE pe mobil, apeluri de voce şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE. La acestea se adaugă abonament Deezer gratuit 24 luni, Family HD TV Go, HD Voice Plus (pentru apeluri mai clare) şi funcţia „Number Share” între un smartphone şi un ceas inteligent cu eSIM (precum Galaxy Active 2 LTE). Telefonul Samsung Galaxy S10 5G, disponibil exclusiv la Orange, poate fi achiziţionat în rate lunare de la 47 euro.

Abonament Orange 25E continut FOTO Adrian Pogîngeanu

Ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE este disponibil exclusiv în oferta Orange, cu o rată lunară de 14 euro, achiziţionat împreună cu telefonul Samsung Galaxy S10 5G. De asemenea, acest serviciu poate fi activat împreună cu orice abonament Orange pentru persoane fizice, la un preţ de 2 euro pe lună.

Serviciul Number Share permite clienţilor să folosească acelaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a necesita conexiune Bluetooth sau Wi-Fi.

Pe lângă Orange Me Start 25, clienţii pot alege şi pachetul Orange Me 30, cu trafic de internet de până la 60 GB. Samsung Galaxy S10 5G este disponibil la 899 euro cu pachetul Orange Me 30.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite