OnePlus 2, de Black Friday, va fi „la liber“ pentru oricine vrea acest telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OnePlus 2 este unul dintre cele mai dorite telefoane ale momentului, dar e cam greu să cumperi unul. Aşa că de Black Friday ai putea avea noroc.

Dacă plecăm de la premisa că Black Friday, ziua reducerilor, a fost inventată de americani, atunci putem accepta varianta că, în mod real, abia vineri, pe 27 noiembrie va avea loc Black Friday 2015. Tradiţional, respectiva "sărbătoare” este celebrată în ultima zi de vineri din luna noiembrie.

Doar în România această zi a fost decalată cu o săptămână. Aceste detalii de context sunt menite să vă explice de ce veţi vedea pe parcursul întregi săptămâni, pe diverse site-uri internaţionale, detalii legate de oferte pentru Black Friday, în timp ce la noi abia a trecut marea zi a reducerilor.

OnePlus, o companie care a devenit renumită internaţional pentru că îşi comercializează dispozitivele doar prin intermediul unui sistem bazat pe invitaţii, a promis că de Black Friday nu veţi avea nevoie de ele. Mai mult decât atât, în loc de o singură zi, veţi avea la dispoziţie patru zile, între 27 şi 30 noiembrie pentru a face comandă la un OnePlus 2.

Vezi toate detaliile despre evenimentul OnePlus pentru Black Friday

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite