Ofertă specială de abonare la revista “Ştiinţă şi Tehnică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista "Ştiinţă şi Tehnică", cea mai cunoscută şi longevivă publicaţie de popularizare a ştiintelor din România, aniversează un an de la intrarea în portofoliul Adevărul Holding.

În urma preluării, revista s-a îmbogăţit cu o grafică spectaculoasă şi modernă, în ton cu articolele de ultimă oră, care exemplifică şi explică cele mai noi descoperiri din ştiinţe şi tehnică.

Pentru a asigura calitatea conţinutului editorial, revista lucrează direct cu cele mai prestigioase universităţi şi instituţii de cercetare din România şi din strainătate, informaţiile fiind prelucrate şi intregite de o echipă editorială dinamică, puternică, formată din jurnalişti cu experienţă, printre care Marc Ulieriu, redactor şef, Alexandru Mironov şi Cristian Roma, senior editori.

image

Cu ocazia aniversării unui nou an, care se adaugă unei tradiţii de 127 de ani de popularizare a ştiinţelor, revista a pregătit cititorilor săi o ofertă specială de abonare, cu un preţ aniversar de doar 79 de lei şi, cadou, un cooler pentru laptop, marca Microsoft, oferit de doctor-laptop.ro.

Asiguraţi-vă încă un an de imaginaţie, inovaţie şi inspiraţie, împreună cu Ştiinţă şi Tehnică!

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la numarul de telefon 0730.190.899, de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 (număr cu tarif normal), sau scrieţi-ne pe adresa: abonamente@adevarulholding.ro.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite