Oamenii aceştia au cont de Facebook, dar nu ştiu că folosesc, de fapt, Internetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook este cea mai mare reţea socială.
Facebook este cea mai mare reţea socială.

Facebook vrea să conecteze Africa la Internet, dar până atunci o conectează la serviciile sale şi aşa se ajunge la situaţia în care oamenii nici nu ştiu că sunt pe Internet.

Că Facebook e o reţea socială imensă nu mai e o surpriză, dar că milioane de oameni care folosesc acest produs nu ştiu că folosesc Internetul e surprinzător. De asemenea, în Africa, oamenii îşi cumpără telefon tocmai că vor Facebook, nu altceva.

„Părea că în mintea lor Internetul nu există, doar Facebook există“, a scris Rohan Samarajiva, preşedinte şi director LIRNEasia, drept concluzie la un studiu derulat în Indonezia cu privire la impactul avut de Facebook. La o astfel de concluzie a ajuns şi Christoph Stork, în Africa, care a observat că sunt mai mulţi oameni care spun că au folosit Facebook decât cei care au spus că au folosit Internetul (Facebook neputând exista fără Internet, desigur).

<a href="http://playtech.ro/2015/milioane-de-oameni-folosesc-facebook-dar-nu-stiu-ca-sunt-pe-internet/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Află de la Playtech totul despre Facebook drept „noul Internet“</strong></a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite