O mare noutate de pe iPhone 8 ar fi tehnologia deja folosită pe Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple vine mai târziu cu funcţionalităţi deja disponibile pe alte telefoane, de la concurenţă, şi aşa se pare că va fi cazul cu tehnologia de pe iPhone 8.

Din câte se pare, Foxconn, care este un partener al Apple şi care furnizează companiei diverse piese pentru telefoanele mobile, a început să testeze module de încărcare wireless care vor fi folosite pentru telefoanele iPhone 8, care vor marca a 10-a aniversare a liniei acestor device-uri.

Modulele de încărcare wireless sunt destinate pentru noua ediţie de telefoane, dar nu se ştie încă dacă toate cele trei modele planificate pentru 2017 vor beneficia de această funcţie, sau dacă va fi rezervată doar celui mai de vârf telefon din noua gamă.

La începutul anului, au apărut informaţii conform cărora Apple testează încărcarea wireless la distanţă, o tehnologie superioară faţă de ceea ce avem deja pe piaţă. O astfel de soluţie nu necesită ca telefonul să fie la o distanţă extrem de mică de sursa de încărcare. Ceva mai târziu, în februarie, s-a speculat că Apple ar lucra cu Energous, compania care a creat WattUp, o soluţie de încărcare wireless care foloseşte unde radio pentru a încărca telefoanele aflate la distanţe de până la 5 metri.

Toate detaliile despre demersul Apple pentru încărcare wireless

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite