Noul iPhone: conector şi mai mic, dotat cu magneţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este posibil ca acesta să fie noul iPhone care se va lansa în toamnă.
Este posibil ca acesta să fie noul iPhone care se va lansa în toamnă.

Noul iPhone nu a fost încă anunţat, dar au apărut noi informaţii cu privire la caracteristicile tehnice. Se pare că acesta va fi dotat cu un conector de 8 pini şi nu de 19, cum se specula până acum. Mai mult, odată cu iOS 6 se vor putea iniţia apeluri pe iPhone prin intermediul iPad-ului.

Apple ar urma să folosească un conector de 8 pini pentru noul iPhone pentru a include şi tehnologia MagSafe brevetată pentru calculatoarele produse de companie, notează „iLounge”. MagSafe permite o conectare mai bună, pentru că realizează acest lucru prin magneţi, şi nu clasic printr-un port. Mai mult, se pare că un astfel de conector este inclus deja în unele dintre următoarele accesorii destinate noului iPhone.

Chiar dacă informaţiile nu sunt deocamdată confirmate, este cert că Apple va dori să reîmprospăteze caracteristicile următorului iPhone, iar conectorul este unul neschimbat încă de la primul iPhone. Ultimele imagini care au apărut cu noul iPhone indică un conector mai mic, iar introducerea unuia de 8 pini nu este exclusă.

Apple lucrează şi la o nouă funcţie pe care s-o includă în iOS 6 care să permită conectarea unui iPhone cu o tabletă iPad. Asta s-ar realiza prin noua conexiune Bluetooth 4. Astfel, se pot efectua apeluri de pe iPhone direct prin iPad. Mai mult, acelaşi tip de conectare s-ar putea face şi între un iPhone sau iPad şi un iPod Nano, iar notificările de la iMessage ar urma să vină direct pe iPod.

Noul iPhone urmează să fie anunţat la începutul toamnei, pe 12 septembrie, potrivit ultimelor zvonuri, sau în luna octombrie, la un an distanţă de la lansarea iPhone 4S. Printre posibilele caracteristici se numără un procesor cu patru nuclee, memorie RAM de cel puţin 1 GB şi un ecran mai mare, cel mai probabil de 4 inci.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite