NewTech Academy, centru de formare în domeniul tech, se lansează în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură web-site NewTech Academy.
Captură web-site NewTech Academy.

Centrul NewTech Academy se lansează în România în parteneriat global cu Wawiwa Tech Training din Israel, cu scopul de a educa specialişti pentru sectorul tech.

NewTech Academy va avea programe de formare precum full-stack, front-end, user information (UI)/user experience (UX), securitate cibernetică şi data mining. 

Centrul de formare NewTech Academy va sprijini tinerii profesionişti din România să acceseze industria tehnologică cu abilităţi noi şi experienţe practice. În cadrul unei colaborări strânse cu o comunitate de lideri din industria tehnologiei româneşti, NewTech Academy va oferi programe de formare profesională aliniate la nevoile industriei IT şi ale angajatorilor din România.

Conform unor studii fundamentate, până în 2025 vor fi create 145 de milioane de noi locuri de muncă digitale, precum dezvoltatori de software, cercetători de cloud şi date, analişti în domeniul securităţii cibernetice, specialişti în DevOps şi multe altele. În întâmpinarea acestei nevoi, NewTech Academy va derula în România programe intensive de formare, cu desfăşurare– interactivă, online sau hibrid, acestea fiind adaptate noilor cerinţe ale pieţei.

Toate programele NewTech Academy sunt predate de către mentori internaţionali şi formatori locali, cu experienţă în industrie, care încorporează cunoştinţe şi exerciţii personale şi de grup. Legăturile cu industria locală inspiră conţinutul programelor pentru a se corela cu cerinţele pieţei şi pentru a creşte nivelul de angajare al absolvenţilor. Structura programelor NewTech Academy a fost dezvoltată de profesionişti din industria tehnologiei israeliene, în conformitate cu standardele globale.

NewTech Academy va oferi iniţial programe de recalificare pentru 3 poziţii care sunt foarte solicitate de angajatorii din România: Full-Stack Developer (cu o durata de 9 luni), Front-End Developer (cu o durata de 6 luni) şi UI/UX (cu o durata de 6 luni). Ulterior, vor fi adăugate programe suplimentare, cum ar fi specializarea în securitate cibernetică, cercetătarea datelor (data mining) şi multe altele.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite