MWC 2021: Samsung a prezentat  interfaţa One UI Watch şi un mod simplificat de integrare cu smartphone-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Watch.
Samsung Galaxy Watch.

Samsung a prezentat One UI Watch, pe 28 iunie, la Mobile World Congress (MWC). Noua interfaţă este concepută pentru a integra mai bine experienţa de pe Galaxy Watch şi de pe smartphone.

Samsung a confirmat, de asemenea, că One UI Watch va fi disponibil pentru Galaxy Watch pe noua platformă unificată construită împreună cu Google, care va aduce îmbunătăţiri ale performanţei, o experienţă mai bună între Smart Watch-uri şi smartphone-urile pe Android şi acces la un număr şi mai mare de aplicaţii.

Samsung a mai dezvăluit că viitorul său Galaxy Watch va fi primul care va avea noua platformă unificată One UI Watch, care îşi va face debutul la evenimentul Unpacked, mai târziu în această vară.

One UI Watch împreună cu noua platformă unificată va oferi o experienţă Galaxy Watch complet nouă. Ca parte a noii experienţe, după ce instalaţi aplicaţii compatibile cu smart watch-ul pe smartphone, acestea vor fi descărcate rapid pe ceas. Dacă v-aţi personalizat aplicaţia de ceas pe telefon pentru a arăta ora din diferite oraşe de pe glob, aceasta va apărea automat şi pe ceas. Şi dacă blocaţi apeluri şi mesaje de pe ceas, acestea vor fi acum blocate şi pe smartphone.

Platforma unificată va deschide noi caracteristici şi integrări cu aplicaţii terţe populare disponibile pentru descărcare de pe Google Play direct pe Galaxy Watch. Aşadar, indiferent dacă sunteţi un fanatic al sportului şi fitnessului, care doreşte să profite mai mult de aplicaţii precum Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddy, Strava şi Swim.com, un adept al wellness-ului care doreşte să trăiască un stil de viaţă mai echilibrat, cu ajutorul unor aplicaţii precum Calm sau Sleep Cycle, un iubitor de muzică care vrea să descopere artişti noi pe Spotify şi YouTube Music sau un explorator urban gata să călătorească cu Google Maps – există ceva pentru fiecare, datorită unei game variate de parteneri.

Samsung aduce o aplicaţie îmbunătăţită pentru crearea design-ului pentru feţele ceasului, permiţând designerilor să-şi pună la lucru creativitatea. La sfârşitul acestui an, dezvoltatorii Android vor avea permisiunea să creeze noi modele care vor fi adăugate la colecţia tot mai mare de feţe ale ceasurilor smart Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor şi mai multe opţiuni de personalizare.

Noul Galaxy Watch va fi primul dispozitiv care va include One UI Watch şi noua platformă unificată, care urmează să fie anunţată la evenimentul Samsung Unpacked la sfârşitul acestei veri.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite