MWC 2014: Noua tabletă Sony Xperia Z2 a fost anunţată. Japonezii o prezintă drept cea mai subţire şi uşoară din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony a lansat tableta care stabileşte un nou standard pe piaţă, Xperia Z2 Tablet, cea mai subţire şi uşoară tabletă rezistentă la apă. Sony o oferă la pachet cu conţinut exclusiv. În plus, producătorul lansează şi SmartBand, un nou accesoriu purtabil.

Xperia Z2 Tablet aduce pentru prima oară pe o tabletă display-ul cu tehnologie Live Colour LED, oferind culori naturale şi luminoase şi imagini clare în orice lumină. Tableta are un display de 10,1 inci full HD Triluminos for mobile. La acestea, se adaugă motorul inteligent X-Reality for mobile care analizează fiecare imagine şi optimizează automat culoarea, luminozitate şi contrastul, în timp ce tehnologia de îmbunătăţire a rezoluţiei reproduce pixelii lipsă pentru a oferi cele mai clare şi bogate în detalii imagini, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

„Xperia Z2 Tablet este un punct culminant al inovaţiei pe piaţa tabletelor şi este un adevărat vârf de gamă între dispozitivele noastre premium. Am dus mai departe filosofia proprie de design pentru a crea cea mai subţire şi uşoară tabletă, care încorporează şi cele mai noi tehnologii Sony“, a declarat Kunimasa Suzuki, preşedinte şi CEO Sony Mobile Communications.

Xperia Z2 Tablet are doar 6.4mm şi cântăreşte 426 de grame pentru modelul Wi-Fi şi 439 grame pentru modelul LTE/3G. Designul Sony OmniBalance creează o formă elegantă şi oferă echilibru şi simetrie în toate direcţiile, pentru ca tableta să se simtă confortabil în mână. Şi aşa cum Sony şi-a obişnuit utilizatorii, această tabletă este rezistentă la apă.

image

Cu aplicaţia „What’s New”, utilizatorii descoperă mai uşor conţinut şi le sunt recomandate filme, muzică, jocuri şi aplicaţii – toate disponibile într-un widget infromativ şi interactiv de pe ecranul principal. 6 mega-producţii de la Sony Pictures printre care şi Captain Phillips, abonament gratuit timp de 30 de zile la Music Unlimited şi jocuri PlayStationMobile. Xperia Z2 Tablet are un procesor Krait quad-core Qualcomm Snapdragon 801. Bateria e de 6.000mAh cu o autonomie de circa 10 ore şi 100 de ore pentru ascultat muzică. 

Xperia Z2 Tablet are o cameră de 8,1 megapixeli cu senzor de imagine Exmor RS for mobile. Modul Superior Auto combină funcţia de Scene Recognition (recunoaştere a decorului) cu tehnologie de înaltă calitate şi performanţă, precum HDR şi reducerea zgomotelor de fundal, pentru a surprinde momentele frumoase cu setările optime. Perfectă pentru apeluri video, camera frontală HD are 2,2 megapixeli. Xperia Z2 Tablet va fi lansată global începând cu martie 2014.

Accesorii purtabile

SmartWear Experience este un nou tip de experienţă pentru utilizatori, care face viaţa mai amuzantă şi mai activă.  Este construită în jurul a trei piloni: „Lifelogging“ (jurnal de activităţi zilnice), „Wearing Smart“ (accesorii purtabile inteligente) şi „Life tools“ (instrumente care te ajută în viaţa de zi cu zi).

image

Aplicaţia LifeLog de la Sony este în centrul experienţei SmartWear şi le oferă utilizatorilor posibilitatea să îşi urmărească activităţile trecute, să îşi îmbogăţească activităţile prezente şi să îşi planifice activităţile viitoare. Conectată cu SmartBand, aplicaţia Android surprinde cele mai interesante detalii din viaţă – locurile vizitate, muzica ascultată, jocurile, cărţile citite – pe care le prezintă într-o interfaţă frumoasă. 

Utilizatorii pot urmări cât de activi au fost, unde au fost, ce fotografii au făcut, sau cum au comunicat. Lifelog îi ajută să îşi stabilească obiective, să monitorizeze progresul şi face recomandări pentru a-i ajuta să ia cele mai bune decizii. Conectarea cu SmartBand e simplă – prin “one-touch” pentru împerechere via NFC sau Bluetooth, înregistrare prin contul Sony Entertainment Network. SmartBand SWR10 şi aplicaţia vor fi disponibile la nivel global începând cu martie 2014 în peste 60 de ţări.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite