Motorola razr 5G a câştigat premiul Red Dot – Product Design 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola razr 5G.
Motorola razr 5G.

Motorola a obţinut premiul Red Dot: Product Design 2021 pentru razr 5G în cadrul galei de decernare a premiilor Red Dot Product Design 2021, care este rezervată inovaţiilor cu cel mai original design.

Motorola razr 5G se adaptează oricărui stil de utilizare, iar mobilitatea este un atu. Marginea de jos îngustă, senzorul de amprentă montat în spate şi designul cu balamale care permit închidere zero-gap, oferă modificări estetice şi funcţionale. 

Premisa de la care Motorola a plecat în dezvoltarea razr a fost crearea celui mai bun smartphone cu display flexibil, care să răspundă nevoii de portabilitate a utilizatorilor. 

Declaraţia Motorola -„Câştigarea Red Dot Award: Product Design 2021 este o mare onoare pentru noi, razr este un telefon iconic, care combină nostalgia cu viitorul, un produs conceput pentru a expune noi moduri de interacţiune cu un smartphone. Red Dot Award este şi o confirmare a gândirii noastre orientată spre inovaţie şi pionierat”.

Declaraţia Red Dot Award - „Product Design datează din 1955 şi recunoaşte cele mai bune produse lansate într-un anumit an. Ca întotdeauna, aproximativ 50 de juraţi au fost, din nou, fideli devizei „În căutarea design-urilor şi inovaţiilor bune” în competiţia din 2021. Panoul internaţional de experţi cuprinde specialişti dintr-o mare varietate de sectoare. Aceştia au examinat produsele înscrise în competiţie, într-un proces care a durat câteva zile şi a fost ghidat de criterii de evaluare, cum ar fi calitatea formală a produsului, ergonomia şi longevitatea.”

razr 5G poate fi văzut în expoziţia online de pe site-ul web Red Dot din 21 iunie 2021. Această dată marchează, de asemenea, începutul Red Dot Design Week, în timpul căreia câştigătorii premiului din acest an, inclusiv Motorola, vor fi sărbătoriţi online.

Începând cu 22 iunie 2021, razr 5G este inclus în expoziţia „Design on Stage” din cadrul muzeului Red Dot Design Essen, acolo unde sunt prezente toate creaţiile premiate de-a lungul timpului în cadrul concursului.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite