Motorola anunţă iniţiativa 312 Labs şi cel mai bun trimestru din ultimii 4 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola 312 Labs. FOTO Motorola
Motorola 312 Labs. FOTO Motorola

Motorola anunţă iniţiativa 312 Labs, un grup de experţi în domeniile cercetării, designului şi al ingineriei, care au rolul de a colabora pentru dezvoltarea de produse şi servicii inovatoare.

312 Labs va folosi metode de cercetare, ideaţie, concepţie şi prototipare pentru a introduce soluţii şi tehnologii de telefonie mobilă, atât în viitorul apropiat, cât şi în cel îndepărtat. 

Astfel, prin grupul 312 Labs, Motorola, parte a grupului Lenovo, susţine în continuare misiunea Lenovo de a amplifica zona de cercetare şi dezvoltare în următorii trei ani.

Motorola a înregistrat creşteri financiare impresionante, având cel mai bun trimestru din istorie, cu un profit care atinge cote maxime de 89 de milioane de dolari şi venituri cu până la 27% mai mari, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului precedent, acesta fiind cel mai bun trimestru al companiei din ultimele 15. 

Acest lucru se datorează portofoliul de produse precum Motorola Razr, Motorola Edge şi Moto G, dar şi serviciilor ThinkShield pentru mobil şi Moto Talk.

Motorola a introdus pe piaţă inovaţii precum ecranele rezistente, proiectoarele moto mods şi telefonul Razr pliabil, iar Motorola 312 Labs va continua să accelereze procesul de dezvoltare al noilor tehnologii pe piaţă. Motorola 312 Labs se concentrează pe câteva domenii cheie, precum ecosistemul interconectat al viitorului, evoluţia Metaverse, explorarea factorilor de formă noi şi unici şi a dispozitivelor purtabile, dezvoltarea tehnologiei ecranelor şi de afişaj, precum şi a tehnologiilor AR & VR.

Numărul "312" reprezintă unul dintre cele mai cunoscute prefixe telefonice din Chicago, Illinois, unde angajaţii Motorola au dezvoltat inovaţii în tehnologiile mobile – de la primul telefon mobil, până la primul telefon pliabil. Echipa îşi desfăşoară activitatea în cele 30 de laboratoare individuale performante din Merchandise Mart, dar grupul are angajaţi şi în Brazilia, China şi India.

Motorola 312 Labs va continua să construiască o echipă diversă şi să se asigure că un mix de discipline sunt aduse laolaltă pe tot parcursul procesului de inovare. De exemplu, din perspectiva cercetării pieţei, procesul de evaluare asigură că un eşantion reprezentativ pentru diferite vârste, sexe, abilităţi şi culturi sunt incluse în sesiunile de cercetare. Acest lucru este fundamental pentru proces.

Motorola 312 Labs este un pas important pentru Motorola în definirea şi perfecţionarea experienţele mobile ale consumatorilor.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite