Mobuy 2.0 - aplicaţia locală prin care poţi plăti oriunde fără să ai bani la tine, dar poţi să primeşti şi oferte la magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portofelul se apropie de finalul vieţii sale. O aplicaţie românească vrea să-l elimine cu ajutorul plăţii cu telefonul mobil. Mobuy a lansat varianta 2.0 a aplicaţiei, în parteneriat cu Vodafone.

Mobuy este o aplicaţie românească ce oferă posibilitatea utilizatorilor de a accesa oferte de la 50 de parteneri. Cu ajutorul aplicaţiei disponibile pentru Android şi iOS, utilizatorii pot accesa o ofertă, o scanează în magazin şi obţin reduceri. Astăzi, Mobuy trece la următorul nivel - plata cu telefonul mobil prin integrarea cu Vodafone şi loialitate pentru cei care folosesc programul.

În acest moment, Mobuy este instalată de 40.000 de utilizatori, dar creatorii aplicaţiei vor să ajungă la 100.000 de utilizatori şi 100 de oferte în aplicaţie.

Puteţi vedea ofertele pe deals.mobuy.ro. 

Plata la abonament

Potrivit lui Mihai Pocorschi, CEO Mobuy, „visul nostru major e să mergem oriunde şi să plătim cu telefonul“. Aşadar, Mobuy introduce o soluţie de tip „charge to bill“, adică plata în ziua în care abonaţii Vodafone  trebuie să-şi plătească acel contract lunar.

Utilizatorii se vor putea duce în magazinele partenere să profite de oferte şi să le plătească la factura Vodafone, la finalul lunii. Plata maximă pe loc este de 30 de euro, iar plata lunară maximă este de 200 de euro. Practic, este un credit la ziua de salariu.

Un amănunt esenţial că plata la abonament poate fi făcută în locurile unde au terminale Mobuy pentru oricare alt lucru în valoare maximă de 30 de euro, fără să fie în cadrul unor oferte incluse în aplicaţie. Astfel, Mobuy nu este doar un integrator de oferte, ci şi o posibilitate de a plăti în valoare maximă de 30 de euro oriunde, fără să avem bani. 

„Vrem să ne integrăm şi cu casele de margat. Când utilizatorii vor fi la casa de marcat şi vor scana codul Mobuy, ofertele se aplică automat, fără să fie nevoie de intervenţia casierului“, a spus Mihai Pocorschi.

Loializare pentru fiecare acţiune din aplicaţie

De asemenea, Mobuy propune şi un model de loializare care era în lucru până acum. Practic, utilizatorii primesc puncte pentru că iau oferte, pentru că le vor comenta sau distribui pe reţelele sociale. Fiecare acţiune aduce puncte Mobuy, care pot fi transformate în produse promoţionale Mobuy, cum ar fi căni, tricouri sau skateboard-uri.

Fiecare brand care are oferte în aplicaţie poate să ofere loializări pentru utilizatori. Aceştia din urmă vor putea să câştige puncte chiar dacă nu accesează oferte, ci pur şi simplu pentru că sunt într-un magazin sau într-un bar care este partener cu Mobuy.

Feature-uri noi

Mobuy 2.0 vine şi cu posibilitatea de a salva ofertele care ne plac şi pentru a le folosi în magazin. În momentul când aceste oferte ajung aproape de expirare, primim notificări. Acestea din urmă vin şi când trecem pe lângă magazin.

Urmăriţi Adevărul Live cu Mihai Pocorschi, CEO Mobuy. 

MoBuy, aplicaţia care te ajută să economiseşti bani când faci cumpărături

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite