Midnight Delivery: trimite acum un mesaj pe Facebook şi va ajunge la destinatar de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIdnight Delivery va trimite mesajele în noaptea dintre ani
MIdnight Delivery va trimite mesajele în noaptea dintre ani

Facebook a lansat o aplicaţie pe internet pentru cei care nu vor avea timp să-şi felicite prietenii în noaptea de Anul Nou, dar totuşi nu vor să-i uite. „Midnight Delivery“ va fi poştaşul privat al fiecăruia.

Pentru a evita aglomeraţia de anul nou pe reţeaua socială şi pentru că de Revelion nu avem timp să dăm mesaje la toţi, Facebook a introdus o nouă opţiune în proiectul său special, Facebook Stories. Astfel, Midnight Delivery  va trimite mesaje scrise acum în noaptea dintre ani.

Tot ce trebuie să facem este să scriem numele unei persoane şi să îi trimitem mesajul. De asemenea, putem să-i ataşăm o poză. Aceste misive de Revelion vor ajunge la ei în căsuţa poştală de pe reţeaua socială.

Se pot adăuga mai mulţi prieteni deodată pentru un mesaj comun, dar nu sunt cuprinse grupurile şi paginile în care suntem şi la care am dat „Like“.

Noi am dat deja primele mesaje pe Midnight Delivery şi vă invităm şi pe voi să ne spuneţi dacă veţi folosi această nouă opţiune introdusă de echipa lui Zuckerberg. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite