McDonald's încarcă wireless telefoanele clienţilor din anumite restaurante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă experimentele decurg bine, McDonald's ar putea integra tehnologia în toate localurile
Dacă experimentele decurg bine, McDonald's ar putea integra tehnologia în toate localurile

Clienţii lanţului de restaurante fast-food McDonald’s ar putea, în curând, să-şi încarce wireless telefoanele în incinta localului. Tehnologia este testată deja în unele restaurante din Europa, notează Geeky Gadgets.

Utilizatorii de smartphone-uri compatibile cu tehnologie Qi îşi vor încărca telefoanele plasându-le pe masă atunci când iau masa. Cei de la McDonald’s folosesc un sistem de inducţie creat de compania Power Kiss şi vor pune la dispoziţia clineţilor care nu dispun de tehnologia Qi nişte inele care se conectează la smartphone-uri şi permit încărcarea fără fir.

Eric Burgeois, unul dintre directorii McDonald’s Europa, a declarat că este foarte important pentru companie “să ofere servicii premium clienţilor. Directorul general al PowerKiss Mats Wolontis a spus că implementarea tehnologiei de încărcare prin inducţie în mesele restaurantelor McDonald’s va atrage clienţi din multe categorii demografici, de la adolescenţi şi familii până la oameni de afaceri. 

Dacă experimentul va decurge bine, McDonald’s ar putea implementa tehnologia în toate restaurantele, cum s-a întâmplat şi cu internetul WiFi grauit. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite