Logitech lansează un mouse roz de gaming din gama PRO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mouse Logitech PINK PRO X SUPERLIGHT.
Mouse Logitech PINK PRO X SUPERLIGHT.

Logitech lansează PINK PRO X SUPERLIGHT, mouse de gaming care integrează tehnologia wireless LIGHTSPEED cu senzorul HERO 25K  şi un design mecanic perfecţionat, potrivit jucătorilor din lumea eSports.

PRO X SUPERLIGHT dispune de tehnologia wireless LIGHTSPEED de 2,4 GHz pentru un răspuns rapid la mişcări şi o autonomie a bateriei de până la 70 de ore. Mouse-ul beneficiază de picioruşele PTFE pentru a oferi precizie, viteză şi manevrabilitate.

PRO X SUPERLIGHT este echipat cu senzorul HERO 25K (25.600 DPI) de la Logitech G, primul senzor pentru mouse de nivel sub-micron din industrie. Senzorul poate urmări cu precizie cele mai fine mişcări (aproximativ 1/50 din grosimea unui păr uman)  fără a compromite precizia.

Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a ajusta frame rate-ul în funcţie de mişcarea mouse-ului, totul pentru a eficientiza consumul de energie. Chiar şi la DPI mare, HERO este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii Logitech G din generaţiile anterioare.

Mouse Logitech PINK PRO X SUPERLIGHT

PINK PRO X SUPERLIGHT este disponibil începând cu astăzi, 8 februarie, cu un preţ recomandat de 159.99 dolari. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite