Logitech G lansează microfoanele Yeti GX, Yeti Orb și o nouă lumină, Litra Beam LX

0
Publicat:

Logitech G, a lansat astăzi, 19 septembrie, trei noi produse de ultimă generație, microfoanele Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb și o nouă lumină Logitech G Litra Beam LX.

Microfon Logitech G Yeti GX.
Microfon Logitech G Yeti GX.

Logitech G anunță și faptul că Logitech G Litra Beam lumina premium de streaming și Logitech G Compass Boom Arm vor fi rebranduite pentru a afișa elementele de brand și ambalajul Logitech G.

Aceste trei noi produse prezintă tehnologii cheie precum LIGHTSYNC RGB, integrare cu GHUB de la Logitech G, pentru efecte de lumină personalizate și adăugarea suportului BlueVOICE! pentru noile microfoane. 

Microfonul Yeti GX

Bazat pe designul iconic Yeti, Yeti GX este un microfon de gaming premium pentru transmisiuni live, cu tehnologie bazată pe capsula dinamică pentru livrarea unei performanțe audio ridicate. Este totodată o premieră faptul că Yeti GX folosește rotița clasică de scroll de la mouse-urile din portofoliu de gaming Logitech G, pentru a putea controla microfonul cu o singură mână. Yeti GX prezintă și un model de captare supercardioid care scoate în evidență vocea eliminând sunetele din cameră, sunetele de tastatură sau zgomotele de fundal.

Funcția Smart Audio Lock cu care vine Yeti GX salvează setările audio printr-o apăsare a rotiței de scroll, pentru redare audio consistentă de fiecare dată și ajustare automată a semnalului care previne întreruperea sunetului și reduce zgomotele de fundal. Tehnologia Blue VO!CE de la Logitech G permite celor care transmit live să aleagă dintr-o varietate de filtre, îmbunătățind totodată sunetul de bază al microfonului și oferind efecte audio personalizate.

Yeti GX este un microfon USB plug-and-play pentru instalare și transmisie live fără efort. Yeti GX este compatibil cu brațul articulat Blue Compass și, în curând, cu o versiune nouă Logitech G a brațului Compass.

Microfonul Yeti Orb

Yeti Orb este un microfon USB de gaming elegant, care livrează cea mai bună performanță audio și ușurință în utilizare din clasa sa. Gândit pentru gamerii care abia acum încep să transmită live, Yeti Orb este construit cu o capsulă condensatoare customizată care aduce fluiditate în procesul de creare de conținut. Produsul prezintă un logo RGB și lumină de stare cu efecte de iluminare personalizabile care pot fi accesate atât înainte, dar și în timpul streamingului.

Microfonul Logitech G Yeti Orb.
Microfonul Logitech G Yeti Orb.

Spre deosebire de alte microfoane de pe piață, Yeti GX și Yeti Orb gestionează presiune audio maximă, optimizată pentru gamerii și creatorii de conținut de azi. În momentele de tensiune, când sunetul de la voce este mai ridicat, ca de exemplu în lupte și bătălii intense, Yeti GX și Yeti Orb minimalizează distorsiunea, și, alături de tehnologia filtrelor Blue VO!CE, personalizează sunetul de voce pentru a crea efecte distractive și pentru a proteja împotriva întreruperii sunetului, toate aceste opțiuni fiind disponibile prin aplicația G HUB.

Lumina Litra Beam LX

Litra Beam LX este o lumină de streaming RGB cu două fețe, cu tehnologia TrueSoft pentru modelarea și direcționarea luminii.

Folosind LIGHTSYNC RGB, cele 16 milioane de combinații de culori ale Litra Beam LX le permit gamerilor să-și personalizeze temele de culoare.

Tehnologia TrueSoft de la Logitech G vine cu o acuratețe cinematică a culorilor și difuzie avansată pentru eliminarea umbrelor dure cu ajutorul luminozității reglabile, temperaturi ale culorilor care variază de la lumina caldă a lumânării până la albastru rece (2700K - 6500K) și cu setări RGB. Având certificat de siguranță pentru transmisie live pe toată durata zilei, Litra Beam LX a trecut cu brio cele mai stricte procese de testare UL.

Lumina Litra Beam LX.
Lumina Litra Beam LX.

Logitech G anunță suport complet pentru toate dispozitivele compatibile LIGHTSYNC cu Windows Dynamic Lighting odată ce acesta devine disponibil. Windows Dynamic Lighting este un nou instrument de iluminare RGB pe Windows 11, care permite utilizatorilor să coordoneze efectele pentru multe mărci de produse compatibile RGB, incluzând acum și Logitech G.

Această nouă capacitate extinde funcțiile LIGHTSYNC pentru dispozitive precum Litra Beam LX și perifericele Logitech G precum mouse-uri, tastaturi și căști, oferind o experiență de joc unitară și imersivă.

Mediu

Piesele din plastic includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a oferi o a doua viață plasticului la sfârșitul utilizării din vechile electronice de larg consum – minim 68% pentru Yeti GX, minim 48% pentru Litra Beam LX și minim 74% pentru Yeti Orb.

Ambalajul din hârtie provine din păduri certificate FSC și din alte surse controlate.

Toate produsele Logitech G sunt certificate cu amprentă de carbon neutră și folosesc energie regenerabilă acolo unde este posibil în timpul producției. 

Preț și disponibilitate

Yeti GX și Yeti Orb sunt acum disponibile în varianta pe negru, iar Litra Beam LX în varianta grafit pe website-ul LogitechG. Local vor fi disponibile Yeti GX si Litra Beam LX, la un pret recomandat de 794.99 lei, respectiv 794.99 lei. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite