LG pregăteşte un nou design pentru smartphone-uri, cu spate curbat şi cameră ”raindrop”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: LG
Foto: LG

Divizia de mobile a LG nu a obţinut rezultate de vânzări foarte bune în ultimii ani, iar compania sud-coreeană vrea să schimbe acest lucru printr-un design nou, menit să stârnească interesul utilizatorilor.

Pentru acest an, zvonurile indică faptul că cei de la LG vor adopta o schimbare a strategiei, focusându-se pe crearea în masă a unor dispozitive cu capacităţi 5G şi renunţând la lansările anuale de flagship-uri, care aveau loc până acum. De asemenea, se pare că sud-coreeni iau în calcul renunţarea la seria sa flagship LG G, în favoarea unui dispozitiv de tip premium mid-range, care să aibă un Snapdragon din seria 700.

Compania ar urma să lanseze noile sale telefoane pe 15 mai, şi se pare că acestea vor avea un design complet nou.

Conform unei postări din LG Newsroom, următoarele dispozitive vor avea un design despre care LG spune că este ”inspirat din natură”, cu un modul de cameră de tip ”raindrop” (foto jos). Astfel, ansamblul ar fi format din 3 senzori, aranjaţi în ordine descrescătoare de sus în jos, în funcţie de mărimea lor, pentru a imita căderea picăturilor de apă.

LG design nou Foto via LG

Pe lângă modulul nou de cameră, noile telefoane LG vor avea ceea ce compania numeşte 3D Arc Design: practic, marginile ecranului şi spatele vor avea o curbură simetrică. Sud-coreenii spun că acest tip de design va face ca ţinerea dispozitivului să pară mai naturală.

În ceea ce priveşte specificaţiile noilor telefoane, zvonurile sunt încă reduse, însă ne putem aştepta la un procesor Snapdragon 765G, cu cameră de 48MP şi baterie de 4000mAh. Dispozitivele sunt aşteptate să aibă un display între 6,7 şi 6,9 inci, cu suport pentru ataşarea unui al doilea ecran, precum am văzut la LG G8X ThinQ.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite