LG G2 în oferta unui operator român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G2 este cel mai performant smartphone din oferta LG
LG G2 este cel mai performant smartphone din oferta LG

Începând de astăzi, Orange include în portofoliu smartphone-ul LG G2, un telefon de ultimă generaţie compatibil cu tehnologia 4G, recomandat cu abonamentul Panteră 44 la preţul de 165 euro.

Smartphone-ul LG G2 are toate avantajele unui smartphone de top: porneşte rapid aplicaţiile datorită procesorului Quad-Core de 2,26 GHz Snapdragon 800 şi celor 2 GB RAM, are un ecran full HD de 5,2 inchi, o baterie de 3.000 mah, o cameră foto performantă de 13 MP, cu stabilizare optică şi 32 GB spaţiu de stocare.

Abonamentul recomandat pentru acest telefon este Panteră 44, prin care clienţii vor beneficia la maximum de toate funcţiile telefonului. Abonamentul conţine 3 GB pentru internet pe mobil la viteze 4G/H+, minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, SMS-uri naţionale nelimitate, 10 GB bonus spaţiu de stocare în Orange Cloud, precum şi minute naţionale şi internaţionale nelimitate către reţele fixe. La acest abonament clienţii vor primi bonus atât accesul la aplicaţii Orange, precum cea de antivirus, pentru a-şi proteja telefonul împotriva viruşilor, sau Orange TV Go, prin care pot urmări filmele şi emisiunile preferate, cât şi asigurare pentru telefon şi de serviciul Back-up Kit inclus.

Cu abonamentul Panteră 23, telefonul costă 312 euro şi ajunge la 119 euro pentru abonamentul Panteră 55. Preţul standard este de 509 euro. 

Iar dacă aleg să comande telefonul din magazinul online, de pe magazinul online Orange, clienţii vor primi o imprimantă de buzunar LG Pocket Photo cadou, în limita stocului disponibil. Comenzile online prezintă avantaje suplimentare: punctele Orange Thank You sunt cu 50% mai valoroase, plasarea comenzii se poate face la orice oră, iar livrarea se realizează în termen de maximum 48 de ore, oriunde în ţară.

Haideţi pe Facebook - Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite