Lansare Samsung Galaxy S4: care ar putea fi preţul şi când se va lansa telefonul în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy S4 a fost prezentat de preşedintele Samsung, JK Shin FOTO Reuters
Samsung Galaxy S4 a fost prezentat de preşedintele Samsung, JK Shin FOTO Reuters

Samsung Galaxy S4 a fost lansat aseară la New York în cadrul unui eveniment grandios, iar preşedintele Samsung, JK Shin, a anunţat că smartphone-ul va ajunge la operatori în aprilie. Cu toate acestea, la ce preţ va veni Samsung Galaxy S4?

Momentan nu există date oficiale pentru smartphone-ul sud-coreean în privinţa preţului, dar dacă păstrăm tradiţia producătorilor de telefoane mobile, Samsung Galaxy S4 ar putea veni la acelaşi preţ cu care a fost lansat şi Samsung Galaxy S3. 

Potrivit „PC Advisor”, preţul la liber al lui Samsung Galaxy S4 va fi de 499 de lire sterline, acest lucru înseamnă 575 de euro. Acesta a fost şi preţul pentru Galaxy S3 în momentul când a fost lansat anul trecut, acum 10 luni. 

În România, preţul dispozitivului ar putea fi probabil asemănător cu Samsung Galaxy S3 şi, potrivit surselor adevarul.ro, Samsung Galaxy S4 va ajunge în România în valul de lansări din aprilie, cel mai probabil la jumătatea lunii. 

După eveniment, Samsung le-a oferit jurnaliştilor prezenţi posibilitatea de a testa accesoriile cu care va veni în viitor. Astfel, pe lângă preţul standard al telefonului, Samsung va miza probabil pe aceste periferice pentru a-şi creşte profitul şi pentru a creşte preţul telefonului. 

Printre cele mai interesante accesorii sunt S View Cover. Aceasta este o carcasă inteligentă a telefonului, care are un vizor special, ce aminteşte de telefoanele mai vechi, unde utilizatorii vor putea să vadă notificările fără a fi nevoiţi să consume bateria, deschizând display-ul. 

De asemenea, Samsung Galaxy S4 va avea şi un încărcător wireless. Platforma de încărcare prin inducţie a fost prezentată prima oară pe Nokia Lumia 920, iar acum ajunge şi pe Galaxy S4.

image

În plus, Samsung Galaxy S4 se adresează şi utilizatorilor care doresc să-şi monitorizeze sănătatea şi activitatea sportivă. Sud-corenii vând mai multe produse din gama S Health, printre care brăţara de fitness S Band. Aceasta transmite datele către telefon prin bluetooth, făcând deplasarea cu telefonul facultativă. Pe lângă S Band, mai există Body Scale, un cântar conectat la telefon şi HRM, pentru monitorizarea ritmului cardiac. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite