Intel Haswell şi Windows Blue - cuplul perfect pentru autonomia perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microsoft şi Intel lucrează împreună pentru a face următoarea generaţie de ultrabook-uri şi hibride cât mai eficientă din punct devedere energetic. Astfel, potrivit CNet, viitoarele procesoare Haswell de la Intel vor fi optimizate special pentru Windows Blue.

Procesoarele Haswell promit eficienţă energetică sporită dar şi o performanţă crescută. Se zvoneşte că ultrabook-urile Haswell for fi foarte bine integrate pentru viitorul sistem de operare al Microsoft, Windows Blue.

Potrivit surselor CNet, ultrabook-urile Haswell vor fi mult mai rapide decât ultrabook-urile echipate cu procesoarele Ivy-Bridge şi vor veni cu noi funcţii ale modului Standby. Astfel, dispozitivele vor rămâne în permanenţă conectate cu reţelele sociale sau cu serviciile de e-mail şi utilizatorii nu vor mai trebui să aştepte ca acestea să se actualizeze.

Intel s-a lăudat, în urmă cu doi ani, că procesoarele Haswell vor fi capabile să reziste 24 de ore la o singură încărcare şi că supravieţui 10 zile în standby.  Potrivit  directorului executiv al Intel, procesoarele Haswell vor beneficia de cea mai mare îmbunătăţire a autonomiei din istorie.

Se speculează că Intel va lansa procesoarele Haswell în iunie şi că acestea vor fi implementate atât în ultrabook-uri cât şi în laptopurile hibride. Data de lansare coincide cu cea a Windows Blue.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite