Huawei şi Sunrise au stabilit un record de viteză în reţeaua 5G

0
0

Huawei şi compania elveţiană de telecomunicaţii, Sunrise, au atins o viteză de download de 3.67Gbps, folosind mai multe telefoane inteligente 5G într-o singură celulă 5G.

Sunrise este prima companie din Europa care a lansat reţeaua 5G. Datorită colaborării cu Huawei, Sunrise oferă acum acoperire 5G în mai mult de 262 de oraşe/sate de pe teritoriul Elveţiei, oferind viteze maxime 5G pentru a permite utilizarea Internetului prin bandă largă, televiziune la înaltă definiţie, servicii 5G interactive în domeniul gaming-ului etc.

Sunrise şi Huawei îşi vor consolida colaborarea în segmentul 5G, oferind mai multe produse şi servicii 5G pentru locuitorii Elveţiei, şi desfăşurând neîntrerupt reţele 5G, atât în zona urbană, cât şi în cea rurală.

Pe baza lăţimii de bandă C-Band de 100MHz, testarea s-a realizat în cadrul reţelei comerciale a Sunrise cu echipamentele 5G ale reţelei comerciale Huawei, complet conforme cu standardele 3GPP. Tehnologia inovativă MU-MIMO a Huawei sporeşte semnificativ capacitatea 5G fără cerinţe suplimentare de resurse de spectru şi putere.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri