Huawei lansează un nou hub de gaming, Huawei GameCenter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei GameCenter

Huawei anunţă lansarea platformei oficiale de servicii şi distribuţie de jocuri, Huawei GameCenter, în 33 de ţări şi regiuni din întreaga lume.

GameCenter este o platformă dedicată gaming-ului, pentru o experienţă mai bogată şi mai interactivă a utilizatorilor, prin două servicii de bază: conţinut şi user welfare. Cu GameCenter, aceştia pot avea acces la jocuri precomandate, jocuri noi şi jocuri populare. De asemenea, utilizatorii pot profita de pachete şi oferte exclusive de jocuri online, prin care îşi pot dezvolta profilul, pot debloca reduceri suplimentare şi pot dobândi diferite beneficii, precum:

  • Utilizatorii pot fi printre primii care află despre noile versiuni ale jocului şi încearcă jocuri noi: GameCenter este platforma de lansare globală a jocurilor exclusive pe platforma Huawei. Printre acestea, se numără: Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Road Survival, Ellr Land şi multe altele. Utilizatorii pot găsi şi jocuri noi, precum: Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos, Goddess MUA şi altele.
  • Utilizatorii nu vor mai rata jocurile populare la nivel global: Printre jocurile populare de care aceştia se pot bucura în GameCenter se află: Idle Heroes, The Origin of Chaos, Brain Out, AFK Arena, Rise of Kingdoms: Lost Crusade, Lords Mobile, Asphalt 9: Legends – Epic Car Action Racing Game, Saint Seiya Awakening: Knights of Zodiac, Perfect world şi altele.
  • Utilizatorii pot beneficia de cadouri şi oferte exclusive, disponibile doar prin intermediul GameCenter: Utilizatorii vor găsi mai multe pachete welfare exclusiv în Huawei GameCenter. De exemplu, atunci când joacă Last Day Rules: Survival and Starship Legion-AMG, pot obţine beneficii exclusive precum monede de aur şi recuzită pe o perioadă de timp limitată, pentru o experienţă de joc mai plăcută. În plus, există beneficii surpriză pe care utilizatorii le pot descoperi în timp ce explorează acest nou hub de gaming.

Beneficii pentru dezvoltatori

Lansarea GameCenter le oferă dezvoltatorilor care creează alături de Huawei oportunitatea de a ajunge la un număr de 700 de milioane de utilizatori la nivel global. În prezent, HUAWEI GameCenter deţine deja parteneriate cu companii de top la nivel mondial, precum Lilith games, IGG, Gameloft sau Forshow games.

Pentru dezvoltatorii din sectorul de gaming, lansarea GameCenter oferă acum şi alte avantaje:

  • Servicii de evaluare profesională gratuite, pentru obţinerea unui feedback local legat de jocurile din regiunile de peste ocean, care îi ajută să îşi localizeze aplicaţiile, astfel încât serviciile să fie mai relevante şi mai interesante pentru jucătorii din diverse pieţe.
  • Pentru dezvoltatorii care trebuie să-şi integreze jocurile cu HMS Core, Huawei va oferi asistenţă tehnică pentru a facilita integrarea în mod eficient.
  • Acces la programul „Shining-Star”, care oferă un fond de stimulare de 1 miliard de dolari şi diverse servicii. Acest lucru include un ciclu complet de dezvoltare a aplicaţiilor, fonduri pentru inovaţii în dezvoltare, creşterea numărului de utilizatori, marketing şi alte aspecte pentru dezvoltatori.
  • Dezvoltatorii intră în posesia unui procentaj semnificativ din venituri în colaborarea cu Huawei. În plus, compania le oferă spaţii publicitare şi promoţionale în cadrul GameCenter, pentru a ajunge la mai mulţi utilizatori.

În versiunile ulterioare, GameCenter va dispune de o comunitate socială în aplicaţie. Astfel, jucătorii vor putea folosi platforma ca modalitate de socializare, pentru a se împrieteni şi pentru a construi comunităţi de fani cu aceleaşi interese. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite