Huawei lansează primul său smartphone comercial 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G)

0
0
Huawei Mate 20 X 5G

Echipat cu Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm şi Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, noul smartphone Huawei permite acces la tehnologia 5G şi este disponibil din această lună în România.

Smartphone-ul are un ecran mare, de 7,2 inci, şi reuneşte o gamă largă de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de funcţionare a reţelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a reţelei 5G (5G NSA - non-standalone - sau ancorată de tehnologia 4G), precum şi cu viitorul mod de funcţionare de sine stătător a reţelei 5G (standalone - SA).

Mate 20 X 5G este dotat cu două chipset-uri, Kirin 980 şi Balong 5000. Cel din urmă este un chipset multi-mod, compatibil cu toate tehnologiile de reţea, de la 2G la 5G. Comutarea se face rapid şi cu un consum redus de energie, experienţa fiind mult îmbunătăţită indiferent de situaţiile de utilizare.

Huawei Mate 20 X (5G) integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg şi o rezoluţie de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluţie de 20 MP şi o cameră telefoto cu rezoluţia de 8 MP.

Huawei SuperCool, o soluţie de răcire formată dintr-o cameră de vapori şi tuburi din grafen, asigură faptul că Huawei Mate 20 X (5G) se menţine stabil şi rece chiar şi atunci când redai videoclipuri de înaltă definiţie sau rulezi aplicaţii ce folosesc intens grafica.

Telefonul are o baterie de 4200mAh şi este compatibil cu tehnologia de încărcare SuperCharge de 40W a companiei din Shenzhen. Huawei Mate 20 X (5G) are un preţ recomandat de 6.499 lei şi este disponibil din luna iulie, la partenerii autorizaţi Huawei, dar şi în Huawei Experience Shop - Afi Bucureşti sau Huawei Service Center.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite