Huawei lansează FreeBuds 4, primele căşti True Wireless open-fit cu ANC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casti tws HUAWEI FreeBuds 4

Huawei a lansat oficial astăzi, 7 iulie,  HUAWEI FreeBuds 4, primele căşti True Wireless din lume cu tehnologie Ear-Matching de anulare a zgomotului.

Faţă de modelul anterior, HUAWEI FreeBuds 4 oferă un upgrade în ceea ce priveşte confortul la utilizare şi performanţele funcţiei ANC (Active Noise Cancellation). Oferă o calitate ridicată a sunetului şi o experienţă inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit. 

Anularea pasivă a zgomotului (PNC) se realizează, în principal, prin dopuri fizice care izolează canalul auditiv de zgomotul extern, în timp ce ANC funcţionează prin microfoane şi prin utilizarea undelor sonore care anulează zgomotul. ANC utilizează mijloace digitale pentru a neutraliza activ zgomotul extern, eliminând zgomotul care nu poate fi anihilat prin mijloace fizice.

Majoritatea căştilor wireless open-fit, care se adaptează formei urechii, nu deţin funcţia ANC. Când utilizatorii poartă căşti fără ANC, trebuie adesea să mărească manual volumul pentru a se bucura de muzică în medii zgomotoase, cum ar fi în metrou şi autobuz sau pe drumurile aglomerate. Însă o experienţă de ascultare liniştită şi confortabilă devine dificilă în genul acesta de contexte.

Casti tws HUAWEI FreeBuds 4

Fiecare casca HUAWEI FreeBuds 4 cântăreşte doar 4,1 g şi se potriveşte perfect în ureche. Carcasa de încărcare are o grosime de 21,2 mm şi cântăreşte doar 38 g, fiind la fel de uşor de transportat asemenea unei chei auto.

Căştile HUAWEI FreeBuds 4 sunt curbate pentru o potrivire mai bună şi o experienţă de purtare uşoară.

Căştile suportă conectarea cu dispozitivele din apropiere, conexiune duală a dispozitivului şi control Audio Center cu smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Huawei. De asemenea, este şi primul dispozitiv care suportă conectarea rapidă cu un MateBook HUAWEI aflat în apropiere, o fereastră se deschide instant pe laptop anunţând posibilitatea de conectare, fără a mai fi nevoie de scanare bluetooth şi alţi paşi intermediari. Căştile sunt compatibile atat cu sistemul de operare Android, cât şi iOS.

Căştile suportă o gamă de frecvenţe de până la 40kHz, redând vocile şi sunetele de înaltă frecvenţă foarte clar. HUAWEI FreeBuds 4 oferă înregistrare HD şi mod de latenţă redusă.

Noile căşti sunt disponibile la precomandă din 7 iulie, pe www.huaweistore.ro, la preţul de 599 lei, dar şi în reţelele de retail partenere.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite