Huawei anunţă noile produse lansate, care vor fi disponibile şi pe piaţa din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei anunţă o nouă gamă de produse care vor fi disponibile pe piaţa din România, începând cu finalul acestui an şi începutul anului 2020. Printre acestea, se numără noul smartphone Nova 5T, smartwatch-ul Watch GT2 şi căştile FreeBuds 3.

Huawei Nova 5T

Utilizatorii acestui telefon vor beneficia de camere foto şi video premium şi de o multitudine de funcţii inteligente. Echipat cu patru camere AI montate pe spate, care suportă fotografii de înaltă definiţie, cu unghi ultra-larg, obiectiv macro şi profunzime de câmp, Huawei Nova 5T reuşeşte să surprindă imagini bogate şi clare în diferite scenarii, de la peisaje vaste, la prim-planuri.

Nova 5T combină segmentarea semantică AI a imaginii cu tehnologia de optimizare a partiţiilor, alături de un obiectiv HD de 48 MP, un obiectiv cu unghi larg de 16 MP, un obiectiv macro de 2 MP şi un obiectiv bokeh de 2 MP, care pot prezenta clar detaliile din fotografie şi pot echilibra expunerea în multiple condiţii de iluminare.

Tehnologiile de fotografiere îmbunătăţite cu AI, precum stabilizarea de imagine AI, blocarea expunerii automate şi blocarea focalizării automate, se îmbină pentru a garanta imagini clare şi detaliate.

Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 poate face diferenţa între înot în bazin şi în ape deschise şi poate urmări stilul de înot, numărul de mişcări ritmice, distanţa, timpul, caloriile şi viteza, înregistrând toate datele. Folosit în aer liber, smartwatch-ul oferă date precise cum ar fi altitudinea, barometrul, direcţiile (folosind busola) şi o redare 3D a oricărui traseu, dispozitivele fiind astfel ideale pentru drumeţii şi trail running.

Acesta le oferă utilizatorilor informaţii despre starea fizică pe tot parcursul zilei, pentru a-i ajuta să dezvolte obiceiuri şi stiluri de viaţă sănătoase. Utilizatorii primesc informaţii despre numărul zilnic de paşi, caloriile consumate şi de câte ori se ridică în picioare într-o zi.

Huawei Watch GT 2

Watch GT 2 aduce în plus şi un nou algoritm inteligent 2.0 de economisire a energiei. Acesta poate identifica în mod inteligent acţiunile utilizatorului în diferite situaţii, cum ar fi statul în picioare, simpla purtare sau sportul şi ajustează consumul de energie pentru un echilibru perfect între performanţă şi autonomie. În timpul utilizării zilnice standard, aceasta din urmă creşte cu 20% datorită modului dual inteligent Bluetooth de economisire a energiei. Durata de viaţă a bateriei se îmbunătăţeşte cu 15% în timpul monitorizării inteligente a frecvenţei cardiace.

Modelul Watch GT 2 de 46 mm poate astfel să funcţioneze continuu până la două săptămâni, atât cu monitorizarea inteligentă a frecvenţei cardiace, cât şi cu funcţiile de notificare pentru apeluri şi apeluri Bluetooth cu utilizare săptămânală de până la 30 de minute, redare de muzică de până la 30 de minute, până la 90 de minute de exerciţii şi folosirea modului ştiinţific de somn pe timpul nopţii. În modul clasic, modelul Watch GT 2 de 42 mm poate funcţiona continuu până la o săptămână.

Ambele modele au îmbunătăţit mult durata bateriei în modul sport cu GPS. Modelul de 46 mm are o durată de viaţă a bateriei de 30 de ore în modul sport cu GPS, în timp modelul de 42 mm ajunge la 15 ore.

FreeBuds 3

Inspirată de natură, cutia rotundă de încărcare a căştilor este perfectă pentru a fi ţinută în mână, în buzunar sau în geantă. Designul Dolphin Bionic al FreeBuds 3 oferă confort şi stabilitate, fiind proiectat ergonomic pentru un maxim de confort, în timp ce căştile transmit un sunet clar.

Prevăzută cu primul sistem pe chip (SoC) Bluetooth 5.1 în mod dublu BT/BLE certificat, tehnologia de transmitere pe două canale Huawei Isochronous şi un proces audio lider în clasa sa de 356 Mhz, căştile asigură o conexiune Bluetooth stabilă şi rapidă.

Tehnologia de control activ al zgomotului (ANC), combinată cu un procesor audio de clasă asigură o reducere a zgomotului ambiental care se auto-optimizează în timp real, captând şi anulând zgomotul de fundal pe măsură ce acestea se modifică. Indiferent dacă utilizatorul se află într-un metrou aglomerat sau într-un restaurant zgomotos, acesta se poate bucura în continuare de un sunet clar pentru muzica pe care o ascultă.

Totodată, datorită chipset-ului inteligent A1, căştile pot elimina zgomotul de fundal în timpul apelurilor, îmbunătăţindu-ţi în acelaşi timp vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversaţie faţă în faţă.

huaweHuawei Nova 5T este disponibil în magazinele partenerilor Huawei la preţul recomandat de 1699 lei, iar începând cu ianuarie 2020 se va putea achiziţiona şi din Huawei Experience Store Băneasa.

Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa şi în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât şi în magazinele  partenerilor oficiali din România, la preţul de 1099 lei.

FreeBuds3 vor fi disponibile în curând în magazinele proprii Huawei şi în cele ale partenerilor autorizaţi din România.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite