Huawei Acend P8 va fi un telefon doar din metal. Au apărut primele poze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei pregăteşte un smartphone tare interesant în 2015, iar pentru acesta va apela la metal în construcţi carcasei. Aşa ar trebui să fie Ascend P8.

Huawei lansează multe telefoane anual, dar seria Ascend are un statut aparte. Telefonul vedetă din 2015, Ascend P8, se pare că va veni cu o carcasă din aluminiu.

Huawei Ascend P8 va fi lansat în prima jumătate a anului viitor şi chinezii schimbă pentru acesta materialele pentru carcasă. Dacă Ascend P6 şi P7 au experimentat cu sticla şi şasiul din aluminiu, P8 va fi „îmbrăcat“ pe deplin în metal. Asta poate fi şi o încercare a companiei de a elimina un minus semnificativ al Ascend P7: spatele e din sticlă şi alunecă prea uşor pe majoritatea suprafeţelor pe care îl pui.

Huawei Ascend P8, pe lângă carcasa din aluminiu, va avea un ecran de 5,2 inci full HD, va folosi un procesor cu opt nuclee creat de Huawei (celebrul HiSilicon Kirin), va dispune de 3GB de memorie RAM şi va avea 32GB spaţiu intern de stocare. De asemenea, se pare că Huawei va pune şi un cititor de amprente pe acesta, cum a făcut cu modelul Mate 7.

<a href="http://playtech.ro/2014/huawei-isi-pregateste-cel-mai-bun-telefon-din-2015-ascend-p8-va-avea-carcasa-din-metal/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre Huawei de la Playtech</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite