Google pregăteşte cea mai dorită funcţionalitate pentru YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:
YouTube ar putea permite accesul offline la conţinut.
YouTube ar putea permite accesul offline la conţinut.

Pentru că mulţi dintre noi vrem totuşi să ascultăm un pic de muzică şi când nu suntem conectaţi la internet, oficialii YouTube s-ar putea să ne îndeplinească dorinţa.

În curând, printr-un update adus aplicaţiei de mobile, cei de la  s-ar putea să vă permită să ascultaţi muzică chiar şi atunci când sunteţi offline.

YouTube, prin natura sa, este un serviciu online. E normal să aveţi nevoie de o conexiune la internet pentru a viziona  sau un scurt metraj cu pisici care cântă la pian. Odată cu cea mai nouă versiune a aplicaţiei oficiale YouTube pentru mobil, butonul Cast, prin care puteţi trimite clipuri pe Smart TV-uri, Chromecast sau Apple TV a devenit permanent.

De asemenea, undeva în fundal, au ajuns să fie ascunse referinţe la o funcţie pe care foarte mulţi posesorii de smartphone-uri şi-o doresc.

<a href="http://playtech.ro/2015/muzica-de-pe-youtube-va-putea-fi-ascultata-offline-cu-aplicatia-oficiala/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi la Playtech ce schimbări mari se pregătesc pentru YouTube!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite