Google Meet lansează funcţii noi pentru abonaţii individuali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ilustrativă Shutterstock (Arhivă)
FOTO ilustrativă Shutterstock (Arhivă)

Google anunţă mai multe noutăţi pentru soluţia de comunicare video Meet, însă acestea vor fi disponibile doar pentru utilizatorii dispuşi să plătească suficient de mult.

Trei funcţii disponibile până acum doar în cadrul Workspace (planurile dedicate exclusiv companiilor) ajung la utilizatorii finali. De acestea se vor putea bucura doar cei care plătesc cele mai scumpe abonamente.

În primul rând, este vorba despre extinderea la 24 de ore a duratei maxime pentru o convorbire. În al doilea rând, la utilizatorii finali ajunge funcţia de eliminare a sunetelor deranjante din fundal.

În fine, abonaţii individuali vor avea acum acces la apeluri video înregistrate, ceva ce se poate face de mult timp gratuit cu aplicaţiile de chat, însă pentru care utilizatorii Meet vor trebui să plătească.

Aici intervine trucul pregătit de Google. Cele trei noutăţi nu vor fi disponibile tuturor celor care plătesc abonament, ci doar celor care sunt abonaţi la planul care oferă 2TB de spaţiu în cloud şi care costă 10 dolari pe lună.

Oricum, la început , noile facilităţi vor fi disponibile într-un număr limitat de ţări, printre care Statele Unite, Canada şi Mexic, urmând ca o extindere a disponibilităţii să aibă loc „în curând”.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite