FOTO Noi telefoane de lux în Bucureşti. Nu au sistem de operare, dar au aur, safir, meteoriţi şi lemn exotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Mobiado produce telefoane din materiale de lux
Mobiado produce telefoane din materiale de lux

Mobiado , un producător canadian de telefoane mobile de lux a ajuns acum şi în România, prin intermediul unui distribuitor local.  

Peter Bonac, CEO şi designer al companiei Bonac Innovation Corp., cea care deţine brandul Mobiado, se ghidează după motto-ul conform căruia: “Telefoanele mobile de lux sunt telefoanele construite vizând precizia şi calitatea”.

Astfel, telefoanele Mobiado sunt vândute drept adevărate opere de artă, realizate prin intermediul unei tehnici folosite în industria aerospaţială, fapt ce conferă brandului unicitate şi fiabilitate. Mobiado produce terminale realizate din cristal safir, aluminiu utilizat în aviaţie, lemn preţios, aur sau sidef, în ediţii limitate sau făcând parte din colecţii speciale.

Cei de la Mobiado, companie fondată în 2004, se mândresc cu modul atent în care lucrează la materiale. Astfel, lemnul exotic folosit la gadgeturile canadienilor este şlefuit 72 de ore. De asemenea, Mobiado a lansat şi primul telefon placat cu aur care incorpora un ceas mecanic.

Demne de menţionat prin prisma unicităţii lor sunt modelele Mokume Gane Angular Momentum, ce se remarcă datorită modalităţii de gravare şi pictare a carcasei telefonului din sticlă Églomisé, realizată manual de artistul hiperrealist Martin Pauli, precum şi Grand 350 Pioneer, primul telefon la fabricarea căruia s-a folosit meteorit Gibeon, ca omagiu adus sondei spaţiale Pioneer, lansată în 1973.

Mobiado şi producătorul auto Aston Martin au început un parteneriat în urma căruia a luat naştere un dispozitiv conceput spre a încânta privirea şi a răspunde exigenţelor celor mai pretenţioşi utilizatori. Linia Mobiado Aston Martin include colecţiile Grand 350 Aston Martin, Grand Touch Aston Martin, şi în curand One 77.

Preţurile pentru România nu au fost anunţate, dar pe site-urile de specialitate ele sunt cuprinse între 550 şi 1.200 de dolari. Pentru mai multe detalii, accesaţi acest magazin online. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite