Flickr primeşte un design nou şi toţi utilizatorii au acum 1TB la dispoziţie pentru a-şi stoca fotografiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flickr

Serviciul de photo-sharing Flickr, deţinut de Yahoo, a primit o interfaţă nouă şi utilizatorii se vor putea bucura de un spaţiu de stocare de 1TB, potrivit GigaOM.

După ce a cumpărat platforma de blogging social Tumblr, Yahoo şi-a îndreptat atenţia către Flickr, site care avea nevoie de mult timp de un redesign. 

Reţeau Flickr a fost cumpărată în 2005 şi nu a mai primit nicio îmbunătăţire de atunci. „Vrem să facem Flickr-ul grozav din nou“, a declarat Marissa Mayer, director executiv al Yahoo.

Pe lângă noua interfaţă care se axează pe afişarea fotografiilor la rezoluţie completă – atât în browsing cât şi în căutări, utilizatorii se vor mai bucura şi de un spaţiu de stocare de 1TB, pe care îl vor putea umple trimiţând poze prin email, Facebook, Twitter, Pinterest şi Tumblr. Mai mult, Flickr dispune acum şi de o nouă aplicaţie pentru Android.

Flickr

„Nu mai există Flickr Pro deoarece, fiind atât de multe persoane care fac fotografii în zilele noastre, nu mai există fotografi profesionişti“, a spus Mayer, cu toate că există „niveluri diferite de calificare“.

Există, totuşi, o serie de opţiune plătite. Utilizatorii pot da 49,99 de dolari annual pentru a scăpa de anunţuri şi cei care mai vor 1TB de spaţiu vor trebui să scoată din buzunar 499,99 de dolari. Totuşi, nu se ştie încă ce se va întâmpla cu cei care deţin acum conturi de Flickr Pro.

Marissa Mayer a scris că există „sinergii evidente între Flickr şi Tumblr“, dar e prea devreme să spună care ar putea fi oportunităţile.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

flickr
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite