Finala ligii româneşti de PUBG are loc duminică în cadrul Bucharest Gaming Week

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pubg

Finala Sezonului 2 a Ligii României de Playerunknown’s Battlegrounds va avea loc în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, în weekend-ul 8-9 decembrie, la Romexpo.

Competiţia este realizată de Royal eSports şi organizată de AOC Gaming şi PUBG România. Echipele se vor confrunta pe cea mai mare scenă la nivel naţional pentru Trofeul PUBG România şi numeroase premii surpriză.

Turneul reuneşte cele mai bune 16 echipe de PUBG din România, alese dintr-un total de 85 de echipe participante, în cadrul a două ligi săptămânale: Liga a II-a, cu intrare liberă şi Liga PRO, formată dintr-un număr de 20 de echipe, cu acces doar prin promovarea din Liga a II-a.

Competiţia se desfăşoară pe durata a două zile şi constă în 11 meciuri de Playerunknown’s Battlegrounds jucate între 16 echipe a câte 4 jucători.

Jucătorii de PUBG vor utiliza monitoarele de gaming AOC AGON AG241QX FreeSync pe tot parcursul turneului. Playerunknown’s Battlegrounds este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate jocuri Battle Royale.

Aceasta este un shooter care permite confruntarea dintre 100 de utilizatori în acelaşi timp şi pe acelaşi server iar câştigătorul este ultimul om care rămâne în viaţă.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri