Facebook creează asistentul personal jumătate om, jumătate computer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook are tot felul de aplicaţii bazate pe o oarecare inteligenţă artificială, dar cel mai nou proiect pune oamenii la muncă. Acesta este asistentul personal Facebook M.

Dacă Siri, Cortana sau Google Now nu sunt pe gustul vostru, cei de la Facebook tocmai şi-au lansat propriu asistent virtual.

Din punctul meu de vedere, este doar o chestiune de timp până vom începe să vorbim toţi cu telefoanele şi tabletele din buzunar, în speranţa că acestea ne vor ajuta în activităţile zilnice. Giganţi precum Apple, Google sau Microsoft au făcut deja primii paşi în această direcţie, mai era rândul celor de la Facebook să ne încânte cu ceva similar.

După mai multe săptămâni de zvonuri pe marginea unui asistent virtual de la Facebook, cu nume de cod Moneypenny, inspirat din James Bond, aflăm că numele oficial al serviciului va fi simplu M. Acesta va funcţiona în interiorul unei ferestre de Facebook Messenger şi este special dintr-un motiv foarte important: nu se foloseşte doar de inteligenţa artificială, ca Siri şi Cortana, ci şi de cea umană. 

Află totul despre Facebook M şi planul prin care compania vrea să se bată cu Apple, Microsoft şi Google

asistentul facebook m din messenger
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite