Facebook a angajat o firmă de PR pentru o campanie de defăimare a Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua de socializare a recunoscut că a angajat o firmă de PR pentru a transmite prin intermediul mass media din Statele Unite informaţii despre încălcarea confidenţialităţii utilizatorului de către Google.

Detaliile au ieşit la lumină atunci când un blogger abordat de către firma de PR Burson-Marsteller a publicat un schimb de e-mail-uri, potrivit BBC.

Burson-Marsteller, una dintre cele mai mari firme de PR din lume, a încercat să obţină de la USA Today, Washington Post şi alte agenţii de ştiri importante, publicarea unor ştiri defăimătoare cu privire la politicile de confidenţialitate practicate de Google.

Facebook a confirmat că i-a angajat pe cei de la Burson-Marsteller pentru a expune lucruri despre Google care priveau încălcări ale confidenţialităţii, însă a negat că a început o campanie de defăimare.

"Americanii trebuie să fie conştienţi de intruziunile în vieţile lor personale a Google, care furnizează informaţii în fiecare minut, din fiecare zi", a declarat bloggerul Chris Soghain.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite