ESET anunță noua gamă de soluții de protecție all-in-one pentru consumatorii finali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ESET, companie globală de securitate cibernetică, anunță lansarea noilor sale abonamente pentru gama consumer. ESET introduce trei niveluri noi de abonament centrate pe client, oferind o protecție extinsă și solidă pentru viața digitală, plus funcționalități precum VPN și Privacy & Security.

image

ESET introduce și platforma ESET HOME îmbunătățită, dedicată gestionării complete a securității. Aceasta este disponibilă pe toate sistemele de operare majore (Windows, macOS, Android și iOS) și include vizibilitate asupra rețelelor de acasă și a dispozitivelor inteligente conectate.

Platformă de management complet al securității

Cercetările în rândul clienților ESET arată că majoritatea utilizatorilor ESET HOME se definesc ca administratori ai mediului home, cei care se ocupă de securitatea digitală a gospodăriei lor. Deși sunt cunoscători de tehnologie, nu doresc să consume prea mult timp gestionând produsele ESET.

Pentru aceștia, ESET a adus multiple îmbunătățiri platformei ESET HOME. Acum, ca platformă de management complet al securității, este parte integrantă a experienței utilizatorului cu produsul, prin acțiuni precum gestionarea dispozitivelor, descărcarea sau actualizarea soluțiilor de securitate și activarea funcționalităților precum securitatea VPN, Password Manager și multe altele. 

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a simplifica utilizarea platformei, ESET a făcut mai multe modificări de interfață, inclusiv introducerea secțiunii Overall Protection Status (statutul general de protecție), astfel încât utilizatorii să poată verifica nivelul de protecție pentru sistemele din familie dintr-o singură vizualizare. Aceasta combină atât starea de valabilitate a licențelor deținute, cât și starea de securitate a dispozitivelor conectate la cont, încadrate în una dintre cele trei categorii:

- Protected / Protejat;

- Attention Required / Atenție necesară;

-Security Alert / Alertă de securitate.

Aceste modificări urmăresc să ofere clienților o protecție de ultimă oră, care necesită o interacțiune minimă pentru a configura produsul. În același timp, noul ecosistem oferă opțiuni și funcționalități semnificative pentru utilizatorii proactivi care doresc să-l controleze și să-l personalizeze cât mai mult.

ESET HOME poate fi folosit ca un portal web ușor de utilizat, dar și ca o aplicație mobilă disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Noile niveluri de abonament și funcțiile acestora

Cu această lansare sunt introduse trei niveluri de abonament pentru noul ecosistem — ESET HOME Security Essential, ESET HOME Security Premium și ESET HOME Security Ultimate. Nivelurile de abonament oferă protecție all-in-one, de la nivelul esențial de protecție până la nivelul complet, acoperind nevoile complexe ale utilizatorilor și ale gospodăriilor lor pentru confidențialitatea și securitatea vieții digitale. Abonamentele ESET HOME Security sunt disponibile pe toate sistemele de operare majore, Windows, macOS, Android și iOS.  

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite