eMAG dezvăluie unele dintre reducerile de Black Friday 2014: iPhone 5s şi Sony PS4 la preţuri foarte bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Black Friday 2014 începe mâine dimineaţă le eMAG, dar până atunci magazinul online a dezvăluit o parte din reducerile pe care le-a pregătit.

Ştiam deja că eMAG, de Black Friday 2014, va oferi o serie de reduceri senzaţionale. Totuşi, acum avem şi o listă cu preţuri, pusă la dispoziţie chiar de către reprezentanţii celui mai mare retailer online.

eMAG, de Black Friday, va avea o serie de reduceri irezistibile. Înainte de a enumera produsele, trebuie să vă reamintesc că pe 21 noiembrie, la eMAG are loc cel mai mare Black Friday de până acum.  Reducerile sunt aplicate la 450.000 de produse incluse în cea mai diversificată gamă din istoria retailerului online, de la IT şi telefoane mobile, la auto şi home&deco.

De asemenea, reducerile aplicate produselor incluse în oferta de Black Friday sunt de până la 75%, în valoare totală de 75 de milioane de lei. Este cea mai mare reducere totală aplicată până acum. Cei de la eMAG vor ca fiecare utilizator să aibă o experienţă cât mai plăcută de Black Friday, aşa că au făcut investiţii serioase în infrastructură. Asta nu e tot. Compania a publicat, pe site, un ghid pentru toţi cei care vor să facă cumpărături de Black Friday. Este indicat, în cazul în care nu ai un cont făcut pe site, să îţi creezi unul de pe acum.

<a href="http://playtech.ro/2014/black-friday-emag-preturi-reducer/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Află totul despre oferta eMAG de la Playtech</strong></a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite