Elon Musk a intrat în Cartea Recordurilor. Ce record a doborât proprietarul Twitter

0
0
Publicat:

Elon Musk a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare avere pierdută, după ce conturile celebrului miliardar au scăzut cu peste 182 de miliarde de dolari.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Cei de la Cartea Recordurilor au spus că cifra exactă a sumei pierdute de Elon Musk nu poate fi stabilită, deoarece calculul este bazat pe o estimare Forbes. 

Înainte ca Elon Musk să piardă aproximativ 182 de miliarde de dolari, din noiembrie 2021, recordul era deținut de japonezul Masayoshi Son, care a pierdut 58.6 miliarde de dolari în anul 2000, potrivit Digi24

Pierderile uriașe suferite de Elon Musk au venit la finalul unui an tumultos pentru două din cele mai cunoscute afaceri ale sale. Tesla a suferit o scădere record de 65% a prețului acțiunilor în 2022. În prezent, compania de vehicule electrice încă deține o valoare bursieră de aproximativ 389 de miliarde de dolari. 

Deși se credea a fi o afacere de succes, după achiziționarea Twitter, Elon Musk a declarat că platforma a fost o adevărată risipă pentru economiile sale de-o viață. El ar fi vândut acțiuni Tesla în valoare de 3.95 miliarde de dolari pentru a finanța achiziționarea platformei de socializare. 

Pentru o scurtă vreme, Elon Musk a fost cel mai bogat om din lume. În prezent Bernard Arnault, fondatorul Louis Vuitton Moët Hennessy este cel mai bogat om din lume cu o avere estimată la 190 de miliarde de dolari. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite