Dyson a prezentat în România uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și noul aparat de coafat Airwrap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dyson, furnizor de aspiratoare, purificatoare de aer și produse de îngrijire personală, a organizat primul eveniment în România, dedicat tehnologiei de ultimă generație în îngrijirea și coafarea părului. 

Dyson Airwrap.
Dyson Airwrap.

Steve Williamson, Lead Haircare Development Engineer în cadrul Dyson, a prezentat tehnologia Dyson de îngrijire a părului și inovația din spatele produselor de îngrijire personală, marcând lansarea noii generații de aparate de coafat Dyson Airwrap, reproiectată pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă.

Evenimentul a oferit ocazia participanților să descopere noul Dyson Airwrap în cadrul unui master-class susținut de hairstiliștii George Cozma și Adonis Enache, ambasadori ai brandului în România.

Invitații au putut să testeze toate cele trei produse de îngrijire a părului de la Dyson – uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și noul aparat de coafat Airwrap.

Cei interesați de produse pot vedea și testa noul Dyson Airwrap, împreună cu uscătorul de păr Supersonic și placa de păr Corrale, precum și aspiratoarele verticale fără fir și purificatoarele de aer în magazinul din incinta AFI Cotroceni din București.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite