Digi Mobil a ajuns la 2,5 milioane de numere de telefonie mobilă portate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie Mobilizarea.
Campanie Mobilizarea.

Digi Mobil a atins în martie pragul de 2,5 milioane de numere de telefonie mobilă portate, în cei peste 12 ani de existenţă a serviciului de portabilitate.

Campania „Cel mai tare în portare”, derulată în lunile februarie şi martie, a contribuit la adăugarea a 100.000 de numere de telefonie mobilă prin portare. 

În una aprilie, Digi o nouă ofertă pentru serviciile de telefonie mobilă şi portofoliul de telefoane mobile, Mobilizarea.

Campania este destinată atât clienţilor noi, cât şi clienţilor existenţi, care pot beneficia, la portare, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni sau de achiziţionarea de telefoane mobile în rate în condiţii avantajoase. Campania se desfăşoară în perioada 1 aprilie - 31 mai şi este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezenţă Digi, prin apelarea serviciului Relaţii Clienţi sau prin intermediul agenţilor de teren.

Clienţii existenţi, inclusiv cei care au activate serviciile Digi Net, Digi TV şi Digi Tel, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro, categoria „Mobil”, aleg abonamentul dorit, selectează opţiunea „Portare” şi urmează paşii pentru plasarea comenzii. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni, iar clienţii pot opta pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă sau pot achiziţiona un telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate Digi şi cu avans 0.

Clienţii noi care nu deţin încă un serviciu Digi şi doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Digi Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, secţiunea „Mobil”, campania fiind disponibilă în Homepage, sau pot opta pentru oricare dintre posibilităţile de contractare menţionate anterior.
În funcţie de numărul de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat active la aceeaşi adresă, preţul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/ lună.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite